Даже и за повече ме блоква, особено с няколко отворени таба. Вече трябва да чакам, за да зареждам и да не блоква ..вместо да ни улеснят, те ни затрудняват.Аз немога се отърва от това блокиране много бързате и ме блокира за 1-2 часа а никак не бързам хахахах
не! Следя с интерес ако някой е пробвал...Някой пробвал ли е да монетизира страниците си чрез фб и ако да, как точно става номера
Някой пробвал ли е да монетизира страниците си чрез фб и ако да, как точно става номера
Айдеее, и мен наказа със същото наказание. Лошото е, че страницата е червена. Заради думата евтино в заглавие на статия! Обжалвал съм, ама дали ще има ефект...Какво означава това
Всичко, което управлявате, включително всичките ви профили, страници и групи, е ограничено.
Не можете да създавате реклами
Приключва на 12.02.2025 г.
Не можете да създавате видеоклипове на живо
Не можете да стартирате или да се присъединявате към обаждания
Ново 20
Може ли линк, където се пуска реф. номер, който ти издават от ФБ? И подробности относно процедурата?Обжалванията пред ЕС са със срок от 6 месеца. Аз лично имам спряна страница без нито едно предупреждение, просто я спряха.
верифицирай си профила с лична карта във фейсбук и няма да ти закачат страницитеТия пак са полудели... Изтрили са ми най-вървежната страница и то без никаква причина. Нямаше наказания и беше препоръчана, днес гледам - преустановена...
Няма нищо общо, преди години ми бяха изтрили 3 верифицирани профила.верифицирай си профила с лична карта във фейсбук и няма да ти закачат страниците
Главната ли? Как ще обжалваш?Тия пак са полудели... Изтрили са ми най-вървежната страница и то без никаква причина. Нямаше наказания и беше препоръчана, днес гледам - преустановена...
През тяхните измислени опции, но мв съмнява. После пред надзорния съвет. Тъпото е, че причината е киберсигурностГлавната ли? Как ще обжалваш?
Добре дошъл в клуба.Тия пак са полудели... Изтрили са ми най-вървежната страница и то без никаква причина. Нямаше наказания и беше препоръчана, днес гледам - преустановена...
За съжаление отдавна съм в клуба, изгорял съм с милиони феновеДобре дошъл в клуба.
Забавното вече е, че ги трият директно, няма предупреждения и наказания. Очаквайте подаръци от Зук.За съжаление отдавна съм в клуба, изгорял съм с милиони фенове
Преустановена.изтрита или депубликувана?