Ще се оправи сама след година.Колеги, връщали ли сте червени страници? Които са At Risk, и то основно заради грешка в тяхната система, която е направена преди няколко месеца? Ако да, как?
Оптимистична прогнозаЩе се оправи сама след година.
Не си ли пробвал да им пишеш някъде?Ще се оправи сама след година.
Не, а и не вярвам да отразят. Ако си с бизнес акаунт по-може да имаш късмет, иначе си чакаш...Не си ли пробвал да им пишеш някъде?
Преди година пробвах. Свързах се със съпорта, но ми изискаха куп документи, които представих. След седмица ми писаха, че не били достатъчни и искаха още един куп документи, накрая се отказах.А на някой връщали ли са му открадната фб страница?
ГрешкаНе си ли пробвал да им пишеш някъде?
Как се свърза с тях и какви документи искаха?Преди година пробвах. Свързах се със съпорта, но ми изискаха куп документи, които представих. След седмица ми писаха, че не били достатъчни и искаха още един куп документи, накрая се отказах.
В бизнес мениджъра има опция! За документите не помня вече, но само днк тест не ми искаха!Как се свърза с тях и какви документи искаха?
На мен така като ми бяха заключили акаунта преди години ме побъркаха от документи, че чак военна книжка пращахВ бизнес мениджъра има опция! За документите не помня вече, но само днк тест не ми искаха!
Те 99% са от грешка в системата им, аз имам такава и можеш да забравиш общо взето, ако AI направи още една грешка и купона свършва.Колеги, връщали ли сте червени страници? Които са At Risk, и то основно заради грешка в тяхната система, която е направена преди няколко месеца? Ако да, как?