Всяка страница може да се ребандира и то много лесно! Това е страница с реално заинтересовани хора харесали и продуктите в тази тематика. Това са потенциални клиенти, това е страница с хубав авторитет и смислени хора! Ако пускат спам пред тези 4000 човека вероятността да влезне някои в публикацията е по - малък от колкото ще бъдат продажбите ако пуснете една детска тениска да продавате! Страницата е супер за човек които ще я използва за развитие и печелене, не за глупав спам!
Ами след като купувате само страницата е нормално собственика да иска да я ребрандирате, все пак този човек е вложил средства за рекламни материали, за сайт, за домейн и то на няколко езика и други! Купете всичко заедно и след това спамете на воля, но тук няма и един човек които да е смислен, затова не пиша и във форума, затова и не ви помагам, затова и не ви отговарям на постоянните съобщения тук и по майла ми щот сте балуши!
Ако някои иска да я ребрандира и има нормален смислен проект да я купи за 50 - 100 лева и след това собственика на страницата да ми пише че я е продал и аз ще му я ребрандирам безплатно както поиска и линка ще сменя и името на такова кавото може да бъде (името трябва да отговаря на условията на фейсбук, както и линка).