Не ме кефи да пиша негативизми по хорските теми, ама тука си е изпросено - Хипер неактивни, Хипер СПАМ иииии цени без коментар бе братче.Извинявайте ама в коя държава се продават тези страници ?! 95% от страниците пълни със спам не активни .. и им се искат тези пари WTF някой ще ги купили изобщо
Подкрепям! Търсят цени, които са били преди 5-6 години за страници дето са по НЕактивни от страница с 1000лайка пресни фенове.Не ме кефи да пиша негативизми по хорските теми, ама тука си е изпросено - Хипер неактивни, Хипер СПАМ иииии цени без коментар бе братче.
Страниците си заслужават а спам няма как да няма ако се качват статии работила съм с мацката и няма грешкаЗдравейте, отговорила съм на всички мисля, но не знам защо не получих актуализации, че въобще има коментари в темата Извинявам се, ако съм пропуснала някой А относно това дали ще се продават дълго- за мен няма проблем- не бързам
Чакай сега има голяма разлика да си работила с мацката и да е коректна ОК ! Тук говорим за страниците които са НЕактивни умрели,убити от спам и да търсиш тези цени.. няма нужда Аз имам страница с 5 хил лайка прави по голям трафик от най-голямата и страница А ти ме познаваш горе-долуСтраниците си заслужават а спам няма как да няма ако се качват статии работила съм с мацката и няма грешка