SoloContraTutti
Well-Known Member
Може и такива, които са се абонирали, всички постове от страницата да им се показват като първи. Ако така не важи наказанието.
отврат
Нямат почти никакви лайкове и споделяния на публикациите
Макар че днес погледнах има и такива доста лайкове странно но яко спамят по 10-12 линка на час, вчера от 50 публикации нямаха нито един лайк
Днес имах подобен проблем (не точно същия). Случва ми се за пръв път!"подозрителна активност"
Здравей,Имам 1 профил, който си е реален и го заключиха поради "подозрителна активност", което е супер тъпо, защото всеки път се логвам с код за сигурност. Сега ми иска да потвърдя акаунта пак с код за сигурност, но не ми изпраща кода. Пробвах през различни браузъри и ИП-а и пак не става. Първо го пращаше, но не го приемаше, сега не иска да го изпрати. Някой ако е имал такъв проблем да даде съвет
Имам въпрос, ако разгледам профила на някого във ФБ, който не ми е в приятелите, Фейсбук ще ме препоръча ли на него в раздел 'Намерете приятели'.
Имам спомен, че като съм разглеждал нечий профил и после май ме препоръчва на самите хора да ме добавят, дори и да нямаме общи приятели?