kamentk
Well-Known Member
Дайте акъл как да върна профил към стария дизайн, преди ставаше като си цъкнеш бутона, после като админ на група/страница, после остана за страници само, сега и там го няма. Има ли някъде още някоя такава вратичка или всичко вече е пренасочено към новия UI, нищо че е пълна бъгня и не са фикснали нито 1 от 3-те бъга които съм им репортнал още щом се появи тоя дизайн...
Иначе за рейча за ФБ не знам, ама инстаграма е тотално умрял от няколко дни. Имам една страница - дори и слабия контент правеше 10% лайкове, сега топ публикации - 6-7 едвам-едвам. Може да са барнали някой алгоритъм и съвсем да са скапали нещата. То реално като вляза като потребител, само реклами и групи виждам. Нито страници, нито публикации от приятели... Пълна скръб.
Иначе за рейча за ФБ не знам, ама инстаграма е тотално умрял от няколко дни. Имам една страница - дори и слабия контент правеше 10% лайкове, сега топ публикации - 6-7 едвам-едвам. Може да са барнали някой алгоритъм и съвсем да са скапали нещата. То реално като вляза като потребител, само реклами и групи виждам. Нито страници, нито публикации от приятели... Пълна скръб.