Пак бомбастични неадекватни заглавия от журналисти. Правилното е да се каже: "Facebook ще премахне 1,3 млрд. считани за фалшиви профила тази година.".Facebook ще премахне 1,3 млрд. фалшиви профила тази година
Това ще стане заради подвеждащо и вредно съдържаниеwww.flagman.bg
Пак бомбастични неадекватни заглавия от журналисти. Правилното е да се каже: "Facebook ще премахне 1,3 млрд. считани за фалшиви профила тази година.".
Като изказ изглежда, че ме контрираш, но всъщност потвърждаваш точно това, което аз казах???Те могат да считат, и че реалния ти акаунт е фалшив, така че не подценявай "бомбастичните заглавия"
Няма какво да контрирамКато изказ изглежда, че ме контрираш, но всъщност потвърждаваш точно това, което аз казах???
Здравейте, колеги, как си проверявате съобщенията на фейсбук страниците през телефона?
Преди ползвах едно приложение Facebook Page Manager и беше супер, сега са го направили Facebook Business Suite и е трагедия, инсталирам го и пише, че нямам достъп. Отделно е пълно с отрицателни коментари, явно не е само в мен проблема.
А през официалното приложение на фейсбук и през хром като цъкна на Inbox ми дава грешка и не зарежда съобщенията. Тоест към момента не мога да ги проверявам през телефона, Вие какво ползвате?
П.П. Пробвах и директно през месинджъра със switch account, но не съм сигурен там, че показва всички съобщения...
Какво да кажа, като всички велики корпорации са изнесли съпорта към маймуните, иначе лъскави отгоре, а от долу тиня. И системата им също не става. Да ми шитнеш профила, като моята активност се свежда от 3 лайка на ден и 2 шера на месец, а мои познати си ме тагват по снимки. Системата е повече от продънена, съпорта шитав, и в комбинация всичко е точно. То последно време постоянно ръчкат, постоянно чупят. Далеч са от коректно работене. Или ние потребителите много очакваме, или са си издънки.Просто е невъзможно да има с-ма, която да работи коректно. @Blinky да каже за неговия профил.
при мен от края на миналата седмица има спад, дано скоро се нормализират нещата.Вчера и днеска е много зле. Явно нещо ръчкат.