Dimitrov74
Member
От: Facebook - промени и новости
При мен няма промяна...
При мен няма промяна...
Даааа, трагични са даже нещата с рийча и наистина с всеки изминал ден стават още по-зле! И преди начесто режеха от фб, но беше някак поносимо и свиквахме и се нагласяхме и колкото и да режеха, пак можеше да се изкарват добри пари от новинарски сайтове поне, а сега и рийча на линковете е орязан в пъти! Факт е , че в едни и същи страници новини, които преди бяха страшно интересни и кликани от феновете и правеха добър рийч и посещения, сега вече същите новини, в същите страници, пред същите фенове, не могат да докарат и половината от предишните нива! Разни функционери от фб пишат относно промяната, че видите ли, били направили така, че вече линковете да се виждат мноого повече и най-отгоре в нюзфийда спрямо мемета и подобни! Айде бе!?Лъжат повече и от бг политиците! Колеги, не се самозалъгвайте, че линковете са по-добре или поне добре класирани! Нека колеги от форума, дето преди са правели по 70 до 100К на ден към новинарските си сайтове, да кажат сега по колко правят и то с мъки! 20- 35 - понякога и до 50К - така ли е? Не са ли 2 пъти, че и повече по-малко сега посещенията и рийча при едни и същи новини в едни и същи страници?Никакви.. Все на по-зле отиват нещата...
Даааа, трагични са даже нещата с рийча и наистина с всеки изминал ден стават още по-зле! И преди начесто режеха от фб, но беше някак поносимо и свиквахме и се нагласяхме и колкото и да режеха, пак можеше да се изкарват добри пари от новинарски сайтове поне, а сега и рийча на линковете е орязан в пъти! Факт е , че в едни и същи страници новини, които преди бяха страшно интересни и кликани от феновете и правеха добър рийч и посещения, сега вече същите новини, в същите страници, пред същите фенове, не могат да докарат и половината от предишните нива! Разни функционери от фб пишат относно промяната, че видите ли, били направили така, че вече линковете да се виждат мноого повече и най-отгоре в нюзфийда спрямо мемета и подобни! Айде бе!?Лъжат повече и от бг политиците! Колеги, не се самозалъгвайте, че линковете са по-добре или поне добре класирани! Нека колеги от форума, дето преди са правели по 70 до 100К на ден към новинарските си сайтове, да кажат сега по колко правят и то с мъки! 20- 35 - понякога и до 50К - така ли е? Не са ли 2 пъти, че и повече по-малко сега посещенията и рийча при едни и същи новини в едни и същи страници?
Май ще има разпродажби на страници, но пък дали вече някой би платил и 1 ст./фен?...
Малиии, сериозно ли чак такава разлика?? Та това е 50 (петдесет) пъти колега! Със същите темпове ли пускате линковете?Аз също смятам вече да си продавам страниците, но дали наистина ще има купувачи?
Преди правехме по 100к на ден, сега около 2к Само един ден стигнаха 7к.
Малиии, сериозно ли чак такава разлика?? Та това е 50 (петдесет) пъти колега! Със същите темпове ли пускате линковете?
Има ли някаква програмка която да ми отброява кликовете на линк във Фейсбук и да ми сортира кои са с най-много влизания?
Днес от сутринта импресиите на постовете са прецакани,имам постове с по 100 лайка и 50 импресии...Нещо пак бърникат,дай Боже да е за добро