Ще ти дам решението на това с рефрешването...При тях вечно има проблеми. При гугъл+ винаги ми вади снимките в статиите. Обаче фейсбук и 500 опенграфи и глупости да сложиш на сайта все ровичкат по кода и си играем на тука има тука няма.
Слагаш линк - няма снимка. Рефреш на страницата слагаш линк - има снимка - по възможност най-малката. Що ще изведе другите снимки в статията като G+? Някой път рефрешвам по 3-4 пъти докато изкара снимка. Друг път от първия път.
Някой има ли проблеми с публикуването на линкове? При поставянето на линкове от различни сайтове не излиза снимката. Ако сложа линк, който вече е бил публикуван няма проблеми.
Сега пробвах да постна новина от ПИК и снимката отново не се показва.
Е как публикуваш тогава? Публикуваш линковете без да виждаш снимките? След това виждат ли се?Този проблем при мен е от около 9 месеца във всичките ми страници, направо се измъчих
Аз имам същият проблем. От вчера обаче проблема е още по-задълбочен.Рефрешвам доста и отново поставям линка, докато се покаже снимка... но преди малко дори и след 10 рефреша и изчакване, пак не се показа и се отказах за този линк Това не е нормално за такава голяма мрежа, да не може да се визуализира снимка от първия път и така с месеци...
Пусни го през дебъгъра.
https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/ - през този инструмент на фейсбук.
Ами, явно е време да почне да ти дреме :twisted:благодаря ... пълен е с грешки защото аз Open Graph properties не използвам и никога не съм използвал, винаги си взима снимката от публикацията и не ми дреме