webmast367
Well-Known Member
От: Re: Facebook - промени и новости
Ами опитай после може да продаваш на тоя и оня
ако спре блока ме пиши първия мераклия 
Ами опитай после може да продаваш на тоя и оня

Чрез FB App ли е шедулера, или по друг начин рабори?то ясно, че е за продавне аз ФБ не пипам
Преди да почна който иска да направи тест: ако ги има, постовете (спам?) за следващите 7 дни, да ги нареди прес шедулара, да речем през 2-3 мин пращайте. Ако се подредят, да се види дали ще ги пусне както се очаква. И какъв ще е рийча.
Ако всичко е ОК, ще пиша бот.
Извинете, че се меся, но ви чета от няколко страници и не ми е ясно кое точно е FB Schedule и как се публикува през него?Сега се чудя дали да пиша бот, който качва постове през schedule-а на ФБ.
Дали ако се пуска така ще има проблеми? Гледам рийча е около 30-40+%.
И при мен е така. Дано Фейсбук оправят по-бързо този Вход бутон на страниците.
Когато се появи при теб - пиши, аз ще пиша когато Вход бутона се появи при мен.
Колега, дали прочете въпроса ми - Чрез FB App ли е шедулера, или по друг начин работи?то ясно, че е за продавне аз ФБ не пипам
Преди да почна който иска да направи тест: ако ги има, постовете (спам?) за следващите 7 дни, да ги нареди прес шедулара, да речем през 2-3 мин пращайте. Ако се подредят, да се види дали ще ги пусне както се очаква. И какъв ще е рийча.
Ако всичко е ОК, ще пиша бот.
Е това са доста гадни рестрикции.. Дано не ги взимат на сериозно в България..Ако не е ставало на въпрос, новите правила за брандиране във Facebook: https://www.facebook.com/policies/brandedcontent
Вече всеки може да излъчва на живо през facebook, става със всякаква камера, включително и тази на телефона
Трява първо се регистрирате, спорид мени
Всъщност не е необходими условияе! Зависи как ще стриймвате, но това вече трябва да го обясни гуру програмист от минимум 7 години!
Ее, първом трева се регистрираш във фейсбук, нал тъй :wink: