redrum Well-Known Member 7 Март 2012 #1 Ставам и какво да видя - фейсбукеца го няма. Май проблемът е локален (за Бг), защото през прокси ми зарежда. При вас как е?
Ставам и какво да видя - фейсбукеца го няма. Май проблемът е локален (за Бг), защото през прокси ми зарежда. При вас как е?
valcho New Member 7 Март 2012 #2 От: Facebook-a падна. При мене няма проблем. От 30-тина минути го ползвам.
dertre Well-Known Member 7 Март 2012 #4 От: Facebook-a падна. И на мен не ми го отваря (Пловдив DCC). C:\Documents and Settings\dertre.UBH>tracert www.facebook.com Unable to resolve target system name www.facebook.com.
От: Facebook-a падна. И на мен не ми го отваря (Пловдив DCC). C:\Documents and Settings\dertre.UBH>tracert www.facebook.com Unable to resolve target system name www.facebook.com.
petya77 Well-Known Member 7 Март 2012 #5 От: Facebook-a падна. И при мен не се отваря (Словакия). "Сървърът не е намерен".
wood Well-Known Member 7 Март 2012 #6 От: Facebook-a падна. petya77 каза: И при мен не се отваря (Словакия). "Сървърът не е намерен". Увеличете... И при мен от един час facebook.bg не се отваря.
От: Facebook-a падна. petya77 каза: И при мен не се отваря (Словакия). "Сървърът не е намерен". Увеличете... И при мен от един час facebook.bg не се отваря.
B bobicha New Member 7 Март 2012 #7 От: Facebook-a падна. Велико Търново (Cooolbox) - същата работа Странното обаче е, че се ping-ва
Virosss Active Member 7 Март 2012 #8 От: Facebook-a падна. И при мене е така... пробвах и през прокси - не го отвори.
valcho New Member 7 Март 2012 #9 От: Facebook-a падна. redrum каза: Хм...аз съм в София (Мегалан). Ти? Увеличете... Враца - Rimex-ltd. Все още си го отварям без проблеми
От: Facebook-a падна. redrum каза: Хм...аз съм в София (Мегалан). Ти? Увеличете... Враца - Rimex-ltd. Все още си го отварям без проблеми
dertre Well-Known Member 7 Март 2012 #10 От: Facebook-a падна. В момента се отваря. През GPRS на Мтел се отваряше до преди малко и сега не се отваря. На компютъра в този момент почна да се отваря.
От: Facebook-a падна. В момента се отваря. През GPRS на Мтел се отваряше до преди малко и сега не се отваря. На компютъра в този момент почна да се отваря.
Странникът Well-Known Member 7 Март 2012 #11 От: Facebook-a падна. При мен вече зареди, обаче след няколко рефреша на страницата един след друг.
Вискяр Градинаров Well-Known Member 7 Март 2012 #12 От: Facebook-a падна. Ами сега! Google Chrome не можа да намери www.facebook.com Увеличете... PowerNet Ха! Това горе не били 10 символа... :lol: :twisted:
От: Facebook-a падна. Ами сега! Google Chrome не можа да намери www.facebook.com Увеличете... PowerNet Ха! Това горе не били 10 символа... :lol: :twisted:
R reason_for_rainbows New Member 7 Март 2012 #14 От: Facebook-a падна. Аз съм във Варна, не ми отваря от компютъра, само от приложението за телефон...
От: Facebook-a падна. Аз съм във Варна, не ми отваря от компютъра, само от приложението за телефон...
Maverick Well-Known Member 7 Март 2012 #17 От: Facebook-a падна. Това значи само 1! Повече трафик към другите сайтове!
nIksdevIL Well-Known Member 7 Март 2012 #18 От: Facebook-a падна. Ту ми го отваря, ту не ми го отваря, а пък за качването на снимки да не говорим, никакво го няма Но и странно, с мозилата не го отваря, а с хрома зарежда
От: Facebook-a падна. Ту ми го отваря, ту не ми го отваря, а пък за качването на снимки да не говорим, никакво го няма Но и странно, с мозилата не го отваря, а с хрома зарежда
nIksdevIL Well-Known Member 7 Март 2012 #20 От: Facebook-a падна. Колко му е, да е хакерска атака ; ))