s1yf0x
Well-Known Member
тц, ползвам собствени. Отдавна не разчитам на ISP или public resolvers, пречат ми на работата.Локален кеширащ днс ?
тц, ползвам собствени. Отдавна не разчитам на ISP или public resolvers, пречат ми на работата.Локален кеширащ днс ?
Това нищо не е. При мен и free.techno-link.com още работи.При мен не се е сривал.
Какви времена бяха...Това нищо не е. При мен и free.techno-link.com още работи.
Ехааа, ще имаш за мачовете, бравоЯвно още не си сложил бустера и си доста изнервен, та чак завиждаш. Уви, след срива даже е още по-добре
А моят имейл е регистриран преди 2000-ната година, и затова не си ми много интересен с технолинка си.Това нищо не е. При мен и free.techno-link.com още работи.
Нали си ми земляк, да те питам... помниш ли на кой етаж в библиотеката на читалище Зора се намираше първия компютър с dial-up през 97-ма ?А моят имейл е регистриран преди 2000-ната година, и затова не си ми много интересен с технолинка си.
Обясни какво точно питаш, че не става много ясно?Ко стана с DNS-ите бре форуме фрашкан с хелпЪри и разбирачи
е кво искаш да ти кажат хората:Ко стана с DNS-ите бре форуме фрашкан с хелпЪри и разбирачи
Ми пускай си един собствен DNS resolver и го настрой за всичко да пита root servers.Некви други предложения, тествани?