От: Facebook-fans/likes/ads/impression
Поръчах тестов пакет - не знам дали и 50 добавени има. Скоро стават 2 седмици. Писахме си по скайп. Предложи ми да ми набере 30к фена за една нова страница. Казах му, че няма проблем, да почне да ги набира и на 10000 ще плащам. Подчертах, че държа на този вид разплащане поради а) липса на репутация, б) неуспех с тестовия проект. Беше УЖ съгласен, но щял да почне след 10 дена, тъй като имал други поръчки, за които са платили вече хората. След логичния ми призив след като плащащите предварително са с предимство да се върне на моите 1000, за които съм платил и да ги довърши ми отговори, че то това било друга поръчка и нямало общо с тази. WTF? Каквато и да е логика в това изказване аз не я намирам. В последствие изчезна от скайп.
Моят съвет е - не се занимавайте с глупости. Както някой друг беше изтъкнал в темата, до преди има няма 3 седмици е пускал теми, че търси да "изкара парици от нета". Жалко, че не го видях по-рано, да не губя време.
П.П.: За да развеселим обстановката, ето един бисер от комуникацията ми с автора на темата:
Аз: "Ок, за какъв срок да очаквам 10к фена..грубо?"
Той: "Пусни си ФБ реклама към страницата, аз ще пусна покани към приятелите си, до няколко дена ще има 2000! Гарантирам ти!"