От: Facebook/Instagram/Google Plus - харесвания/последователи и още..
Значи ВИЕ не сте работили с нас, но все пак казвате, че НИЕ сме мошеници? Вие сте наш конкурент. Записваме на текстов документ: Линк към страницата/снимката/статуса/ , цената която е платена , колко харесвания/последователя има в началото страницата/профила и колко трябва да направим. Хубаво, че си изказвате мнението, но как ще кажете мнение за нещо, което не сте пробвали?
Метода е такъв какъвто ви го казах нали?
Не ми се оправдавайте в настройките на самата страница ми е изписано от къде са идвали харесванията.
Спирам да пиша който иска нека да поръча и да се увери сам за мен сте пълен мошеник!
Още като пълнихте харесванията на страницата ми по 2,3-ма човека изчезваха.
Аз не печеля нищо от това да споделя и да предупредя други.
Много хубаво, че си записвате имената и телефоните на хората които са поръчали скоро почнете да им искате и ЕГН и Пина на картата им. и да сте голям хакер.
П.П: Тия дето са поръчали я нека да кажат на публикация правят ли поне 1 харесване ? или е прекалено много са това ?? и губят ли им се "абонатите" ?
Аа няма смисъл спирам да пиша прекалено много истина казах и явно бизнеса няма да повърви вече.
Поръчал съм си фенове от вас ( от теб - един си махни маската зоро) и съм с правото си да изкажа мнение за това което съм си поръчал.
Стига си трупал мнения бъди полезен на другите прави пари по другите начини и бъди най - вече на първо място човек.
Значи ВИЕ не сте работили с нас, но все пак казвате, че НИЕ сме мошеници? Вие сте наш конкурент. Записваме на текстов документ: Линк към страницата/снимката/статуса/ , цената която е платена , колко харесвания/последователя има в началото страницата/профила и колко трябва да направим. Хубаво, че си изказвате мнението, но как ще кажете мнение за нещо, което не сте пробвали?