MarjB
New Member
От: Facebook Like бутон функция
П.С.Потребителя "Симеон" ти е в приятели,той много добре знае дали аз имам сайт на име mov.bg.Питай него ако го намериш,след което ще очаквам както каза в ЛС-"публично извинение"
П.С.2 Явно реп.пауъра не е гаранция за нищо и ти го показваш.Плюс това никога не е късно човек да се ос*ре
Нещо не виждам да съм излъгал някъде.Единствения човек,който квалифицира и лъже тук си ти и това е лесно доказуемо.Аз пък що си мисля,че си измисляш за този пич дето те запалил с 10-15 лв.,защото да си представим,че това съм аз.Ако ти покажа сайта ми как ще разбереш,че не съм аз при положение,че може да имам 10 сайта например.Нещо тая история ми звучи като скалъпена,но разбира се няма да кажа нищо ,защото нямам доказателства.За пореден път ти казвам никой не ти е длъжен да ти обяснява нещо,а ти си единствения,който държи сметка на другите в тази тема.Почваш да се оплиташ в лъжите си, което всъщност слабо ме вълнува. За реп-а, за да имаш такъв, най-малкото трябва да си активен и да си част от форума. Щом твоят приятел свети в червено, значи има защо да свети в червено.
@baydan - в ролята на какъв ми ги пишеш тези неща? Човек, който се появява от нищото, ми държи сметка как и какво да пиша. Пушкин казал ли е нещо по въпроса?
П.С.Потребителя "Симеон" ти е в приятели,той много добре знае дали аз имам сайт на име mov.bg.Питай него ако го намериш,след което ще очаквам както каза в ЛС-"публично извинение"
П.С.2 Явно реп.пауъра не е гаранция за нищо и ти го показваш.Плюс това никога не е късно човек да се ос*ре
Последно редактирано: