Facebook likes сайт

Angel_

Banned
Здравейте,
имам идея да направя такъв сайт, в който да събера най-различни фрази, които да бъдат харесвани от хората. Целта е да правя пари от реклама и от посещенията в сайта. Започнах да го разработвам, но не знам как да направя така че като се натисне "Харесва ми" и сайта ми да го отчита и да го записва в базата данни. Можете ли да ми помогнете? Имам и други въпроси, но те ще дойдат като разреша първия и продължа с разработката. Благодаря предварително.
 
От: Facebook likes сайт

Преди и аз написах нещо подобно. Не е кой знай какво. А за това, което искаш трябва да ползваш XFBML за да имаш достъп до събитията(events). http://developers.facebook.com/docs/reference/javascript/fb.event.subscribe/ това е събитието, което трябва да използваш. Нямам опит с това и не знам как точно се използва, но със сигурност трябва да имаш и малко AJAX. Tъй като не знам структурата на ДБ'то не мога да кажа какво да правиш след това.
 
От: Facebook likes сайт

И аз имах подобна идея, но така и не намерих с кой да я направя защото сам не ми се занимаваше...
 
От: Facebook likes сайт

Аз ви предлагам всичките да направите по един такъв сайт .. какво ще кажете :)
 
От: Facebook likes сайт

Здравейте, търся човек който може да ми събере 300-400 харесвания във facebook на КОМЕНТАР под снимка за 3-4 дена. Очаквам предложения на ЛС или в skype fucker556.
 

Горе