Аз съм го ползвам преди половин година в Англия тогава в България все още не функционираше, но там беше перфектно. В пъти е по-лесна комуникацията добре направено е и аз лично за една седмица напазарих доста техника на далавера тогава. Друго си е да видиш профила на човека от които ще пазаруваш, че доста фейк има. Там беше удобно понеже gumtree искат да платиш предварително и след това ти пращат стоката, понеже нямат наложен платеж и ти не знаеш кои седи отсреща само един телефонен номер и това е и спрямо продуктите които търсех във facebook още тогава имаше повече пуснати обяви за ден от Gumtree (за електрониката която ми трябваше говоря специално)
Какво толкова се кефите на това, че можеш да му видиш профила? Много хора (включително и аз) са скрили голяма информация за себе си. Без да си им приятел не можеш да я видиш. После, фалшивите профили. Може да имам 10 профила и да си продавам чрез тях, какъв е проблема?
Аз по-скоро не ми харесва, че ако купуваш по-често, ще започнеш да бъркаш съобщения, някакви предложения за приятелство, ти кои беше.........
Да не говорим и като те сметнат за некоректен и раздуят навсякъде. Има май още доста неща за поправяне и планиране.