toretic Member 2 Септември 2011 #1 Проверих си и телефона и няколко браузера, навсякаде ми показва бъгове в фейсбук плъгините, специално like бутона? Някои инфо?
Проверих си и телефона и няколко браузера, навсякаде ми показва бъгове в фейсбук плъгините, специално like бутона? Някои инфо?
redrum Well-Known Member 3 Септември 2011 #2 От: FB социалните плъгини нещо се оакаха? Често се случва напоследък
toretic Member 4 Септември 2011 #3 От: FB социалните плъгини нещо се оакаха? brrr вече два дена бахти. 1. ден изобщо го нямаше бутона, ся най-накрая се появи и не бачка вече сумати време.
От: FB социалните плъгини нещо се оакаха? brrr вече два дена бахти. 1. ден изобщо го нямаше бутона, ся най-накрая се появи и не бачка вече сумати време.
ventus New Member 4 Септември 2011 #4 От: FB социалните плъгини нещо се оакаха? Отделно искаше ми дивелопърски акк. за да мога да работя с фб социални плъгини, тази книга лека полека потъва . . .
От: FB социалните плъгини нещо се оакаха? Отделно искаше ми дивелопърски акк. за да мога да работя с фб социални плъгини, тази книга лека полека потъва . . .