До няколко дни и опцията за размяна на линкове между фен страници на клиенти ще е готова....
Ще погледнем rss-a, благодаря за мнението...И аз съм направил публикации на 30мин. и ми отпадат по 7/8 човека на ден (става въпрос за 2 дена ). Явно на някои им идват в по-вече публикациите през 30мин. . Хубавото е че така ще се отсеят по активните потребители за сметка на другите. Друго което забелязах (незнам може аз да не съм го нагласил както трябва) при RSS публикациите: ако няма нова, се публикуваше пак старата. Махнал съм отметката на "Повторение при изчерпване", но няма ефект. Наложи се да ги спря. Инъче има доста коментари и харесвания на снимките.
Това е много относително, особено ако има добавяне с лайкджакинг. Ще дойде момент, в който ще спрат да намаляват и ще почнат да се увеличават... Впрочем, и сега е така, просто тези, които се отписват са повече от новохаресалите... Но в крайна сметка това е идеята на fbmanager - да се изграждат и поддържат фен страници с таргет аудитория - само хора, които наистина се интересуват от тематиката на страницата.И аз съм направил публикации на 30мин. и ми отпадат по 7/8 човека на ден (става въпрос за 2 дена ). Явно на някои им идват в по-вече публикациите през 30мин. . Хубавото е че така ще се отсеят по активните потребители за сметка на другите. Друго което забелязах (незнам може аз да не съм го нагласил както трябва) при RSS публикациите: ако няма нова, се публикуваше пак старата. Махнал съм отметката на "Повторение при изчерпване", но няма ефект. Наложи се да ги спря. Инъче има доста коментари и харесвания на снимките.
Да, точно затова е нормално.Забравих да добавя нещо много важно, че 100% от феновете ми са добавени по по изкуствен път (не знам как е правилно да се каже) платил съм си за добавянето
Така че предполагам е нормално.
Да, ще могат да се правят галерии със собствени снимки... След няколко дни всичко ще работи както трябва.....Оправих настройките и поства но се чудех дали не може да се добавят галерии със собствени снимки?
Да, ще могат да се правят галерии със собствени снимки... След няколко дни всичко ще работи както трябва.....
Пакета е активиран. От утре и плащанията през ерау.bg ще са напълно автоматизирани и няма да се налага чакане след като платите.Платих през ипей, след колко време ще се активира профила?