От: fbmanager.org - Развитие и поддръжка на Вашите FB фен страници
Включвам се отново с резултати.
Ще започна с плюсовете:
Изключително удобна и практична функция е таргетирането на постовете. Определено това играе голяма рола при постовете с цел реклама. Така например, ако страницата е 50/50 мъже/жени и Вие рекламите дамски рокли и обувки, можете да подберете възраст и пол. Така избягвате да досадите на мъжете, защото ако един мъж види за 1 ден 3/4 реклами на рокли накрая просто ще се отпише от страницата, а чрез таргетирането избирате тези реклами да се виждат само от жени. И обратното ...
Голям плюс е и автоматичното постване през определен час, макар, че аз лично не го ползвах, заради факта, че не колажите не са разделени по категории, а не желая постинги от всякакъв тип да се публикуват на стената ми ... просто някои от тях ще изглеждат нелепо в страница като моята. Наистина голямо улеснение е, вместо да качваш една по една снимки и статуси и да ги настройваш пак една по една да се публикуват през 1/2 часа, те автоматично да си вървят.
Като цяло поздравления за идеята и се надявам да вървите все напред и да подобрите малко услугата (най-вече съдържанието).
Минусите са:
- Невъзможност за качване на повече от 1 снимка в 1 пост. ФБ отдавна въведе тази опция и ще е добре и в сайта да го направите.
- Категории - не може всички колажи да са набутани в 1 категория, това вече го казах в горния пост, но пак да наблегна на факта, че е важно да се отделят тематично, за да могат клиентите да правят по-лесен подбор при автоматичните постове. Би било чудесно да се направят секции:
Деца
Жени
Мъже
Животни
Сентенции за живота,приятелството и любовта (разни мъдри фрази)
Смешни и оригинални статуси
и т.н. и т.н.
- Премахване на колажите с воден знак или съдържащи имената на сайтове и страници. Клиента си заплаща не само за автоматично постване, но и за ползване база данни, която би следвало да не съдържа такива колажи, защото такива колажи можем да си дръпнем от нета в неограничено количество ...
И на последно място: останах леко огорчена от факта, че, когато платих демото платих за всичко това + 3 дена подред публикация в страници с аудитория от 150 000 фена, на втория ден видях, че няма никаква статистика за линковете, които съм предоставила да се рекламират и се свързах с mihluzin за да поискам обясниение и това, което получих като отговор беше: "Тази услуга вече не се предоставя. " . Е, да, но е била в сила, когато съм поръчвала и се почувствах леко изиграна. Тук не е въпроса в 1,2,3 или 20лв, а да сме коректни най-вече един към друг и да изпълняваме това, което сме обещали.
Това е... надявам се да съм била полезна.