BoyanAngelov
Member
Здравейте, предприемачи. Имах малко премеждия в университета, та накрая се оказа, че ще трябва да ми преведат сума единствено по банкова сметка. На 18 години съм, завършвам 12 клас и ставам студент, но нямам сметка, както съответно и карта. Мой познат ми каза за един пакет услуги на Fibank - Digital Me. Пакет за хора между 18 и 23 години включително, като има първоначална такса 2 лева..само това. Няма такса за обработване на информация, няма такса при теглене на пари ( поне в България ). Изглежда ми твърде хубаво, има ли нещо, което не знам, или просто мога да се възползвам от годините си? Също така, бих искал да попитам дали има подобни пакети, но на други банки, които знаете? Има и възможност да избера между Mastercard и Visa, кое би било по-добър избор. Предполагам и че не би трябвало да имам проблеми при теглене на пари в страни, членки на Европейският съюз? Ще съм много благодарен на всеки, изказал и споделил мнението си. Прилагам и линк към пакета - https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/bankirane/bankovi-paketi/digital-me