Брат, с това отношение към клиентите...
Вдигни си цените и си наеми нормални хора за делегиране. Не се занимавай с Индия, Пакистан и каквото там има още.
Аз вече не съм в бизнеса с уеб, а в комуналния в Германия.
Честен труд и миришеща работа, но чисти пари.
Много от клиентите съм ги отсвирил.
Дори не съм ги насочил или препоръчал на фирми.
Само няколко клиента държа от насталгия към доброто време. А и те бяха едни от първите, които поискаха услугите ми 2005-2006г, плащаха хубаво, дори и отгоре.Ценяха труда ми и не се цънцаряха.Впоследствие станахме приятели.
Времето бе такова, никой не даваше пари защото мислеха, че са пари хвърлени на вятъра.Повечето бизнесмените всеки се смееше -хехехе
направа на бизнес сайт или бизнес визитка в нета?!.
Дори сега се сетих как попитах първия бизнесмен, който вече е
покойник от няколко седмици.Лека му пръст.
А аз от една година се опитвам да намеря някой да му изработя сайт и правя сухи тренировки.Толкова мерак, желание и амбиция имах да направя нещо.
И това ми бе първия сайт.
Питам го- защо иска да му направя сайта?Досега по-богати и известни бизнесмени са ми отказвали със смях.Отговора му бе.Парите съм ги направил вече - Остави ги тези прости селяни, подпомогнати от партии и прочие.Дори и да имат пари не знаят, че сайта е един вид визия на фирмата ми.Все едно да съм с готино облекло и да привличам.Клиенти и фирмите ще знаят за услугите ми.Ще ме намират в нета, а не само в телефония указател.Тогава разбрах, че има далновидни бизнесмени.Казано честно покрай него и на други бизнесмени сайтове направих. Такива бяха времената.