N niksonp85 Member 9 Март 2015 #1 При проверка на тестов смс ми дава : Neshto se obyrka. Molq, svyrjete se s dostavchika na uslugata:
alphawow Active Member 10 Март 2015 #2 От: Fortumo.com проблем С това генерално съобщение за грешка, няма как да ти помогне никой. Провери си грешките, които записва сървъра, след тестов sms.
От: Fortumo.com проблем С това генерално съобщение за грешка, няма как да ти помогне никой. Провери си грешките, които записва сървъра, след тестов sms.
K Kamen92 New Member 24 Март 2015 #3 От: Fortumo.com проблем Ако мога да се възползвам от темата на колегата и да задам един малко страничен въпрос. Fortumo работи ли с физически лица?
От: Fortumo.com проблем Ако мога да се възползвам от темата на колегата и да задам един малко страничен въпрос. Fortumo работи ли с физически лица?
K Kamen92 New Member 24 Март 2015 #5 От: Fortumo.com проблем Аз мислех да попитам съпорта, обаче не знам какъв е английският термин за физическо лице
От: Fortumo.com проблем Аз мислех да попитам съпорта, обаче не знам какъв е английският термин за физическо лице