Free Hosting

donsavage

Active Member
Кажете ми, някой хостинг + домлайн, който да може да се разглежда от всички страни, не само от България. Не ми предлагайте, платени, защото за момента - те не ме интересуват.
Благодаря.
 
От: Free Hosting

000webhost ги избягвай. Сървърите им редовно са претоварени и сайта няма да ти зарежда. Освен това след около 12 месеца ти изтриват акаунта без обяснение. Това ми го направиха на доста "тестови" сайтове без да съм нарушавал техните ТОС както ми написаха като основание за баннването на акаунта ми. Отделно файловете не ти ги връщат след така наречения БАН а имах неща на които нямам копия (моя грешка) .
 
От: Free Hosting

Само не те знам откъде ще намериш безплатен домлайн ;(

То и платен не знам откъде се намира де.
 
От: Free Hosting

co.cc предлагат безплатни домейни нещо-си.co.cc
Вярно, че в общи линии си е поддомейн но пък си имаш насочване с A или DNS записи и т.н.
 
От: Free Hosting

Ако беше за хостинг бих използвал 1ГБ, но не искам домлайн + хостинг. Защото все пак не искам моят сайт да се гледа само от България. :)
 
От: Free Hosting

За co.cc, го намерих преди няколко дена, но не мога да се регистирам там. + това ми поискаха нещо да платя и се отказах от него.
 
От: Free Hosting

не го интересували платените... селски тарикат, така няма и да намериш... за 2 лева ( толкова е хостинга на месец ) се правите на ударени, че нямате, обаче имате амбиции да правите хиляди на месец. еми няма да стане.
 
От: Free Hosting

168.bg нали беше на 1 момче от форума.
donsavage виж го, пробвай го.
 

Горе