martyyy Member Рейтинг - 100% 14 0 0 7 Февруари 2015 #1 Здравейте, търся си помощниk за задачки с Laravel framework основно. В конкретният случай имам малко сайтче което трябва да се направи - заплащането е добро. Повече подробности на ЛС.
Здравейте, търся си помощниk за задачки с Laravel framework основно. В конкретният случай имам малко сайтче което трябва да се направи - заплащането е добро. Повече подробности на ЛС.
X xScence New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 9 Февруари 2015 #2 От: Freelancer с Laravel Може да драснеш няколко реда на ЛС за какво става на въпрос
martyyy Member Рейтинг - 100% 14 0 0 9 Февруари 2015 #3 От: Freelancer с Laravel Аз да ти драсна на теб, първо ти драсни за да представиш кой си и какъв опит имаш, тогава ще се разбере дали изобщо трябва да ти драсвам
От: Freelancer с Laravel Аз да ти драсна на теб, първо ти драсни за да представиш кой си и какъв опит имаш, тогава ще се разбере дали изобщо трябва да ти драсвам
martyyy Member Рейтинг - 100% 14 0 0 13 Февруари 2015 #4 От: Freelancer с Laravel Не мога да ти изпратя съобщение, нявмал си място в кутията си.
martyyy Member Рейтинг - 100% 14 0 0 12 Март 2015 #5 От: Freelancer с Laravel Оказа се, че има доста работа и ми трябва втори човек за задачки по други проекти. Някой желаещ?
От: Freelancer с Laravel Оказа се, че има доста работа и ми трябва втори човек за задачки по други проекти. Някой желаещ?
martyyy Member Рейтинг - 100% 14 0 0 12 Март 2015 #7 От: Freelancer с Laravel не взимам тясно свързана категория проекти, винаги са различни. Пиши ми ЛС, ако имаш интерес да работиш.
От: Freelancer с Laravel не взимам тясно свързана категория проекти, винаги са различни. Пиши ми ЛС, ако имаш интерес да работиш.