Мерси. Продуктът обаче се прави от нас и няма как да стане през дистрибутор.Amazon до колкото помня предлагаха multi channel fulfillment на продукти продавани на външни сайтове, но за съжаление нямам опит с точно тази услуга.
Друг вариант е да потърсиш с някой да си партнирате - например дистрибутор или голям търговец който продава сходна стока.
Ние за УК така направихме - сайта е наш, но реално всичко се изпълнява от доста голям дистрибутор в същата ниша.
И ние произвеждаме продуктите си, но щом времето е ограничено наистина не е вариант, намирането на някой и договарянето отнемат бая време. Амазон поне за САЩ започнаха да отварят категориите, ние имахме само 4-5 ASINs който не са essentials, но от миналата седмица може вече да се пращат. Предполагам УК ще последват скоро. Друго което се сетих, преди месец два разговарях с нашия UPS акаунт мениджър и той ми каза че предлагат такава услуга отново за САЩ, но може да провериш куриерските фирми в УК дали нямат нещо подобно.Мерси. Продуктът обаче се прави от нас и няма как да стане през дистрибутор.
Амазон в момента са ужасни с тоя вирус, не приемат стока (или не я обработват), която не е свързана с преките нужди да хората (а нашата не е). (https://sellercentral.amazon.co.uk/gp/help/external/F37V7QBB8WSVF43?language=en_GB&ld=NSGoogle)
Иначе и аз си ги мислех тях, ама ни притиска и времето и може би ще се наложи да не са те на първо време.
Вече преговарям с 4-5 fulfillment центъра в Англия. Да видим дали ще постигнем цена, която мен ме устройва.И ние произвеждаме продуктите си, но щом времето е ограничено наистина не е вариант, намирането на някой и договарянето отнемат бая време. Амазон поне за САЩ започнаха да отварят категориите, ние имахме само 4-5 ASINs който не са essentials, но от миналата седмица може вече да се пращат. Предполагам УК ще последват скоро. Друго което се сетих, преди месец два разговарях с нашия UPS акаунт мениджър и той ми каза че предлагат такава услуга отново за САЩ, но може да провериш куриерските фирми в УК дали нямат нещо подобно.
Темата е стара но намери ли някой, как са цените и впечатленията от работата с тях ?Вече преговарям с 4-5 fulfillment центъра в Англия. Да видим дали ще постигнем цена, която мен ме устройва.
Хвърли едно око на тези, имат цялостна услуга, включително и call център: https://eushipments.com/Темата е стара но намери ли някой, как са цените и впечатленията от работата с тях ?
Някой друг работи ли с такива центрове и като цяло как продавате в Англия или предпочитате да изпращате от България ?
Здравейте, има доста Fulfilment центрове, някой от тях предлагат дори интеграции за онлайн магазини.Здравейте,
Ние сме сайт за електронна търговия, който ще стартира дейност в UK.
За това имаме нужда от склад, който да управлява стоката ни в UK. Да я изпраща чрез куриер (организиран от нас), до наши клиенти, да приема връщания евентуално.
Потенциално имаме нужда и от малко по-сложни услуги, но за начало това също би било страхотно. Дали познавате такива фирми?