R RICHHost New Member 10 Ноември 2022 #1 Здравейте, Ще съм благодарен на някой ако ми предостави модула за плащане в ePay.BG на системата WHMCS. За пари разбира се)
Здравейте, Ще съм благодарен на някой ако ми предостави модула за плащане в ePay.BG на системата WHMCS. За пари разбира се)
Blinky Owner 10 Ноември 2022 #2 Здравей. Има ли такова нещо въобще? Според мен системата WHMCS едва ли е стигнала до толкова местен пеймънт. Някъде видял ли си го. Питам от любопитство.
Здравей. Има ли такова нещо въобще? Според мен системата WHMCS едва ли е стигнала до толкова местен пеймънт. Някъде видял ли си го. Питам от любопитство.
г-н Димитров Member 16 Ноември 2022 #3 То дори и самото споразумение с тях, на база ползване на услуги с автоматизация стана трудно. Виж това (стара тема): Epay gateaway модул за whmcs Здравейте, ще съм благодарен на някой ако ми предостави модула за плащане в ePay.BG на системата WHMCS. www.predpriemach.com GitHub: GitHub - ePay/whmcs Contribute to ePay/whmcs development by creating an account on GitHub. github.com
То дори и самото споразумение с тях, на база ползване на услуги с автоматизация стана трудно. Виж това (стара тема): Epay gateaway модул за whmcs Здравейте, ще съм благодарен на някой ако ми предостави модула за плащане в ePay.BG на системата WHMCS. www.predpriemach.com GitHub: GitHub - ePay/whmcs Contribute to ePay/whmcs development by creating an account on GitHub. github.com