velev Member Рейтинг - 100% 18 0 0 26 Август 2014 #161 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Колегата е много точен. Няколко пъти работя с него и нямам никакви проблеми. Препоръчвам го!
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Колегата е много точен. Няколко пъти работя с него и нямам никакви проблеми. Препоръчвам го!
T tprodanov Member Рейтинг - 100% 4 0 0 26 Август 2014 #162 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate | лога, банери и тн. Момчето е бързо, иновативно и работи добре. Освен това понася капризи.
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate | лога, банери и тн. Момчето е бързо, иновативно и работи добре. Освен това понася капризи.
LovechGuy Active Member Рейтинг - 100% 30 0 0 24 Септември 2014 #163 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Благодаря, колеги. Много приятно се работи с вас Малко нови проекти: Флаери за учебници за УНСС /скоро ще кача и плаката/ - - - Банер за учебници (който е в 5 размера, но качвам само един): Поздрави, GDesigns Последно редактирано: 4 Декември 2014
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Благодаря, колеги. Много приятно се работи с вас Малко нови проекти: Флаери за учебници за УНСС /скоро ще кача и плаката/ - - - Банер за учебници (който е в 5 размера, но качвам само един): Поздрави, GDesigns
Entrepreneur New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 22 Ноември 2014 #164 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Много съм доволен от бързината и профисионализма на Георгис. Бих се радвал да работя отново с него в бъдеще, ако имам нужда от уеб дизайнер.
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Много съм доволен от бързината и профисионализма на Георгис. Бих се радвал да работя отново с него в бъдеще, ако имам нужда от уеб дизайнер.
LovechGuy Active Member Рейтинг - 100% 30 0 0 4 Декември 2014 #165 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Благодаря, Entrepreneur! Удоволствие е да се работи с теб Малко нови проекти: Два плаката за заведения в Испания - - - - - - Брошура за GPS навигации - - - И един анимиран банер за колега от форума Свободен съм за нови поръчки! За запитвания, може да ми пишете на ЛС или направо тук в темата Поздрави, GDesigns
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Благодаря, Entrepreneur! Удоволствие е да се работи с теб Малко нови проекти: Два плаката за заведения в Испания - - - - - - Брошура за GPS навигации - - - И един анимиран банер за колега от форума Свободен съм за нови поръчки! За запитвания, може да ми пишете на ЛС или направо тук в темата Поздрави, GDesigns
LovechGuy Active Member Рейтинг - 100% 30 0 0 12 Декември 2014 #166 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Празнична промоция Пакет банери (един статичен банер в 3 размера) = 25лв Едностранен флаер = 20лв Двустранен флаер = 30лв -20% на всички останали услуги! *В цената за флаери не е включен печат. При интерес мога да дам оферта в зависимост от броя. *Промоцията е валидна до 22 декември включително За поръчки и запитвания - в темата или ЛС
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Празнична промоция Пакет банери (един статичен банер в 3 размера) = 25лв Едностранен флаер = 20лв Двустранен флаер = 30лв -20% на всички останали услуги! *В цената за флаери не е включен печат. При интерес мога да дам оферта в зависимост от броя. *Промоцията е валидна до 22 декември включително За поръчки и запитвания - в темата или ЛС
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 17 Декември 2014 #167 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Колегата е супер добър. Работя с него много време, винаги го ползвам за мой проекти. Препоръчвам го с две ръце!
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Колегата е супер добър. Работя с него много време, винаги го ползвам за мой проекти. Препоръчвам го с две ръце!
LovechGuy Active Member Рейтинг - 100% 30 0 0 22 Декември 2014 #168 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Благодаря, monefff Остава последен ден от промоцията за тези, които не са се възползвали все още !
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Благодаря, monefff Остава последен ден от промоцията за тези, които не са се възползвали все още !
LovechGuy Active Member Рейтинг - 100% 30 0 0 8 Януари 2015 #169 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Ъп.. Свободен съм за нови поръчки
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 24 Февруари 2015 #170 От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Отново поръчах от колегата.. супер неща ми направи.. препоръчвам го горещо
От: GDesigns - Innovate, Don't Imitate Отново поръчах от колегата.. супер неща ми направи.. препоръчвам го горещо