Cromwell
Member
Новата простотия на ЕС - GDPR, която влизала в сила от 25 май тази година явно ще ни създава много главоболия. Днеска ми сервираха, че с влизането в сила на европростотията и сме нямали правo да зареждаме шритове/фонтове от сървърите на Гугъл, а трябвало да ги качим на нашите сървъри. Учудих се дали е истина това и се порових в търсаката и попаднах на няколко статии, където се потвърждава тази простотия. Обаче не видях никъде някакъв официален коментар от страна на Гугъл за този предстоящ проблем. Вие запознатили сте с него?
Другото, което четох е, че трябвало да премахнем контактната форма използвана от плъгина Contact Form 7, защото се изисквало потребителя да си предоставя имейл адреса.
Има ли други простотии около GDPR? Не знам как стоят нещата с АдСенс и Аналитикс?
Другото, което четох е, че трябвало да премахнем контактната форма използвана от плъгина Contact Form 7, защото се изисквало потребителя да си предоставя имейл адреса.
Има ли други простотии около GDPR? Не знам как стоят нещата с АдСенс и Аналитикс?