cross
Well-Known Member
Рабине, характерът ми е като твоя. Преди време съм организирал подписки срещу образователни реформи - онлайн петиции с голя гръб във фейсбук групите и страниците + сериозен платен бууст. Коментари - бол. "Браво, супер инициатива, ето, че има хора, на които им пука.." и подписите бяха незначителни като теглиш чертата. Правил съм бунтове под каква ли не форма през годините. И единственото, което постигнах беше за себе си да разбера, че от това само си губя времето и не постигам резултати + това си навличам врагове ( което е най-малкият мотив да се откажа, но е мотив). Ако успееш, някой друг ще те ореже - пример с референдума на Слави. Не, че бяха редни неговите предложения, но все пак го орязаха. Може би примерът не е точен, защото и той е дебилна овца, но няма значение. Та просто в тая държава нищо не става с амбиции, подписки, референдуми, протести, бунтове, фейсбук организации каквото се сетиш. Нямаш ли връзки на най-високите етажи, нямаш нищо. Това е от мен. И не ме интересуват форумните хейтъри - казвам го лично към Рабин.