vassy
Active Member
Печелят от месечни такси, анкетите са между другото. Нали се сещате, че скриптовете са поставени по искане на собствениците на същите тези сайтове и те си плащат за това на Gemius.Честно казано и аз не знам от какво печелят?
Печелят от месечни такси, анкетите са между другото. Нали се сещате, че скриптовете са поставени по искане на собствениците на същите тези сайтове и те си плащат за това на Gemius.Честно казано и аз не знам от какво печелят?
Първо, не е точно доброволно. Лепва се като л-нян вестник точно преди да направя reply на нещо, което ме интересува. Няма директен бутон "махай ми се от главата". Има всякакви други опции, от които не може да се отървеш още няколко клика, че и на всичко отгоре се отварят бавно. Колко от вас съвестно попълват тези данни?Никога не съм отделял време за попълване на тези въпроси, които се изстрелват 1 след друг. Не знам и нормален човек с минимални компютърни познания би го направил. Но пак е някак си по желание. И тези метрики се използват най-вече за да се даде ясна представа на рекламодателя какво купува като трафик. Разбра се, може да се ползват за много неща. И това е нормално. Колкото по-детайлни статистики имаш, толкова по-добре може да насочиш правилно кампанията си, което води до по-добре оптимизиран бюджет и най-вече повече продажби с минимални средства, което е и най-вече идеята на самия софтуер.
Липсва ми multiple reply, както и кой е онлайн.И вярваш че водиш до някакво статистическо отклонение ?!?
не защитавам тях, а критикувам теб и плоското ти мислене, а уж се имаше за програмист и при това елитен. В един момент обясняваш, че нямаш време да се занимаваш с техните глупости, а в другия попълваш анкетата с dummy данни...... не мога да схвана логиката ти?Липсва ми multiple reply, както и кой е онлайн.
Та... ако всички, които се дразнят (все пак смятам, че са мнозинство, ама не им се занимава като на мен) - та ако всички се лигавят на подобието им на анкета - всичко ще отиде по дяволите.
Какво общо имаш с тях, че толкова ревностно им защитаваш заявлението да насерат и бавят половината нет?
ти вече две страници ми го изигра на клоунада, не е нужно да се правиш и на трагикомик. 2 страници постове и не разбра, че когато нещо те дразни, просто предприемаш действия за да спре да те дразни, а не хленчиш наляво и надясно.Не е идеята да се боря да им блоквам простотиите. Идеята на темата е, че е мега дразнещо, за сметка на това - напълно безсмислено. Да ти го изиграя на театър, че нещо не може да го схванеш?
Не мога да разбера тъп ли си или се правиш на такъв?!? НЕ ТИ КАЗВАМ ДА СЕ ПРИМИРЯВАШ, а да противодействаш по активен и ефективен начин, а не по типично български - "мрън, мрън , мрън,"С това робско примирение вече строят нов Алепо, в Германия. Да търпиш всеки да ти се качва на главата сте го превърнали в култ!
Стига си викал! Събирам фенове да им спретнем колективен иск, или както там се казва. Ама мнозинството са навели главица, и вече по Мария Луиза не може да видиш бял човек!Не мога да разбера тъп ли си или се правиш на такъв?!? НЕ ТИ КАЗВАМ ДА СЕ ПРИМИРЯВАШ, а да противодействаш по активен и ефективен начин, а не по типично български - "мрън, мрън , мрън,"
Напъна ли си пипето поне малко да разбереш, кои са законите и дали ги нарушават или чакаш някой от тези фенове да ти каже на готово? И стига с тези Мария Луиза и Лъвов Мост, като чета жълтурките не знам в Малкия Бейрут ли живея или в Малкия Багдад, а честно мога да се разхождам спокойно посред нощ в квартала без притеснения. Малко преекспонирате нещата.Стига си викал! Събирам фенове да им спретнем колективен иск, или както там се казва. Ама мнозинството са навели главица, и вече по Мария Луиза не може да видиш бял човек!
И според теб кое е по-логично да направя, да стоя и да чакам да ми изгори дограмата, докато хленча в някой форум, да тръгна да обикалям комшиите с домоуправителя и да прогандирам идеята за колективен иск, или да метна няколко кофи с вода отгоре? Защото разликата между такива като мен, които не разбираш и такива като теб, които са елементарни за разбиране, е че Вашите ще направят първите две от гореизброените действия, а моите ще направят третото и ще си решат проблема по един или друг начин.Няма смисъл повече да ми се караш. Никога не съм разбирал хора като теб. Ако почнат да палят гуми под прозореца ти - ще си смениш дограмата, че по-лесно. Не съм от вашите!
например аз така:Не мога да разбера тъп ли си или се правиш на такъв?!? НЕ ТИ КАЗВАМ ДА СЕ ПРИМИРЯВАШ, а да противодействаш по активен и ефективен начин, а не по типично български - "мрън, мрън , мрън,"
Ама ти ще дойдеш по-досаден и от Гемиус.Знаят че повечето няма да им противодействат, а ще хленчат и чакат на готово нещо да се случи... баш като Rabin-а
Знаят че повечето няма да им противодействат, а ще хленчат и чакат на готово нещо да се случи... баш като Rabin-а
Не всички! Ето, че няколко като мен и теб са склонни на реални действия. Не да си завиват главата под възглавницата, че да се наспят въпреки шумът, болестта на втората половина на 20-ти, и началото на 21 век. Безконтролната досада, където уж целта на тая инвазия - нормалният потребител, се превърна в жертва. Гласът и портфейлът на който таргет изгуби смисъл. Едни такива оцъклени люде си продават един на друг мухлясалия портокал, само и само да върви търговията....
Рабине, не чакай съмишленици. Всички мишкуват, но ако някой им извоюва права, не се колебаят да се възползват.