vitohol каза:Много са готини но малко се преебаха с темлейтите им...
coolice каза:нп си това е стандартното сешън аид на пхпбб изтрии кеша на браузъра и си ок
vitohol каза:Много са готини но малко се преебаха с темлейтите им...
Споко бате ще си ги оправим ипак ще има кеш :wink:
И аз си ръчах една вече. За колко време пристига?iNDESiGN каза:
lyust каза:най-накрая и аз си получих тениската... като за free не е зле иначе не бих си я взел
Moko каза:lyust каза:най-накрая и аз си получих тениската... като за free не е зле иначе не бих си я взел
за колко време дойде? че аз чакам мауспад ... пък още малко и 20тина дни ще станат :lol: не че съм умрял за парче плат, не че и ползвам мауспад по принцип ... ама друго си е :lol: :lol:
2 седмици някъдеMoko каза:lyust каза:най-накрая и аз си получих тениската... като за free не е зле иначе не бих си я взел
за колко време дойде? че аз чакам мауспад ... пък още малко и 20тина дни ще станат :lol: не че съм умрял за парче плат, не че и ползвам мауспад по принцип ... ама друго си е :lol: :lol:
Moko каза:да, не е и от плат мауспада е велурен :lol: готин е... но това което ме изненада - оранжев е :shock: :shock: сега вие си представете гледката -> бюро - череша
мишка - синьо и сиво
клавиатура - черна
мауспад - оранжев :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
иначе много му се радвам де...
приятно посрещане на новата година на всички!! ;-) и много печалби през новата година )