vetzkov
Well-Known Member
ок бтв виж ми темата новата в афилиейт комунити кво ще кажешarsenal каза:ми по-добре им пиши и така ама недей да се притесняваш
ок бтв виж ми темата новата в афилиейт комунити кво ще кажешarsenal каза:ми по-добре им пиши и така ама недей да се притесняваш
Synthetic каза:Значи нещо не разбирам - направих си блог аднах го в много директории ,както може да видите и вие самите ,но нещо не ми отчита посещания ,кликове и т.н в ГБ статса.В полето за website на профила ми едитнах стария сайт като на негово място писах сега новия т.е блог де...Питам защото преди време регнах блог сложих му само банери с 1/2 мърляви статии и ми отчиташе мн. кликове и уникални и т.н
coolice каза:Synthetic каза:Значи нещо не разбирам - направих си блог аднах го в много директории ,както може да видите и вие самите ,но нещо не ми отчита посещания ,кликове и т.н в ГБ статса.В полето за website на профила ми едитнах стария сайт като на негово място писах сега новия т.е блог де...Питам защото преди време регнах блог сложих му само банери с 1/2 мърляви статии и ми отчиташе мн. кликове и уникални и т.н
блога ти съдържа имена на продукти на ГБ в като линк в началото да не би от това да е проблема виж тази статия с прогрмата трябва да се подожда леко че Г не ги обичат и пеиджа на артикъла се казва така
http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=2587
Sconfi каза:С такъв зор си искара парите човек то ти се уби желанието направо.
Абе то и мен ме баннаха от Гоогъл ама пак ще се регна.Требат ми кинти за инвестиций няма как