sunstorm
Active Member
Единият от сайтовете ми е с новинарска насоченост, но и чат пат публикувам разни снимки, които са в разрез с правилата на адсенс и леко се поскарахме с отрочето на гугъл. Трябваше ми спешно да намеря рекламна мрежа, с която да заместя "празните дупки".
В една от темите във форума разисквахме има ли заместител на адсенс, който:
- Да става за монетизиране на български сайтове
- Да плаща редовно
- Да плаща чрез paypal
- Да плаща сносно на клик или на импресия.
Предният месец се регистрирах в Adonly (GloAd Market) по препоръка на колегата Adsenser (благодаря, че ме насочи към тази рекламна мрежа).
След регистрацията има проверка на сайта, дали отговаря на условията на Adonly (GloAd Market). След около 24 часа се получава одобрение или отхвърляне.
В моят случай получих одобрение на сайта ми и поставих техните реклами за тест.
Форматите им са:
Имаш право до 3 банера на страница.
Плащат на импресии, не на клик!
При всеки е индивидуално колко ще вземе на 1000 импресии. При мен eCPM е $0.10. Това означава, че на 10 000 импресии взимам $1.00
Ето пример от първите дни на декември:
Плащат чрез:
- PayPal
- Payza
- Банков превод
Аз лично избрах paypal и получих плащането за ноемврийските импресии - днес. На мен ми се струва, че това е доста бързо - 2 седмици след приключване на месеца.
Минималното плащане през PayPal e $1.
Като заключение. Доволен съм, че намерих мрежа, с която да заместя адсенс (там приходите ми хич не бяха по-добри с тяхните 0.01 - 0.05 лв на клик). Става и за български и за сайтове на други езици. Някои от рекламите са на български език.
Доколкото знам може да се ползва тази рекламна мрежа едновременно с Адсенс.
Ако имате желание регистрирайте се през моя реф. линк: Adonly (GloAd Market)
Благодаря предварително. Аз ще помагам от своя страна с идеи и съвети.
Ако имате въпроси и ако съм наясно ще отговоря тук в темата.
Заб. Всички линкове в този пост са реферални.
В една от темите във форума разисквахме има ли заместител на адсенс, който:
- Да става за монетизиране на български сайтове
- Да плаща редовно
- Да плаща чрез paypal
- Да плаща сносно на клик или на импресия.
Предният месец се регистрирах в Adonly (GloAd Market) по препоръка на колегата Adsenser (благодаря, че ме насочи към тази рекламна мрежа).
След регистрацията има проверка на сайта, дали отговаря на условията на Adonly (GloAd Market). След около 24 часа се получава одобрение или отхвърляне.
В моят случай получих одобрение на сайта ми и поставих техните реклами за тест.
Форматите им са:
Имаш право до 3 банера на страница.
Плащат на импресии, не на клик!
При всеки е индивидуално колко ще вземе на 1000 импресии. При мен eCPM е $0.10. Това означава, че на 10 000 импресии взимам $1.00
Ето пример от първите дни на декември:
Плащат чрез:
- PayPal
- Payza
- Банков превод
Аз лично избрах paypal и получих плащането за ноемврийските импресии - днес. На мен ми се струва, че това е доста бързо - 2 седмици след приключване на месеца.
Минималното плащане през PayPal e $1.
Като заключение. Доволен съм, че намерих мрежа, с която да заместя адсенс (там приходите ми хич не бяха по-добри с тяхните 0.01 - 0.05 лв на клик). Става и за български и за сайтове на други езици. Някои от рекламите са на български език.
Доколкото знам може да се ползва тази рекламна мрежа едновременно с Адсенс.
Ако имате желание регистрирайте се през моя реф. линк: Adonly (GloAd Market)
Благодаря предварително. Аз ще помагам от своя страна с идеи и съвети.
Ако имате въпроси и ако съм наясно ще отговоря тук в темата.
Заб. Всички линкове в този пост са реферални.
Последно редактирано: