то няма кой знае какво друго да направиш..
ем, малко магия с PS...
А защо се регистрираш с име, което е различно от това на дебитната ти карта? Като ще правиш измами - поне изпипвай нещата: името на дебитната карта и името в акаунта трябва да са еднакви. Ако не знаеш как да се сдобиеш с дебитна карта на определено име - значи не ставаш за измамник, гледай си законния бизнес.
Защо трябва да съм измамник ако използвам дебитната карта на чичо ми, примерно ?
абе що ни занимаваш с глупости примерно ,сънчо мина и мисля трябва да си си легнал вече ...
Договорът между чичо ти и банката забранява някой друг да ползва картата му (дори и да е с негово съгласие).
И какво да им кажа, те искат да им прикачвам лична карта.
А и името от картата съвпада с фамилията ми. Тоест само първото име е друго..
Поредния който раздава ряпите. И кво ?
По тази логика твоята логика аз мога да ти кажа http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=40293 какво ни занимаваш с глупости ?
Нима вие никога не сте използвали карти на ваши познати ??
ооо какви познати....какви карти :roll:
направи малко разграничение от оффтопика и другите раздели,а когато пораснеш ще се радвам да ни споделиш твоята карта за ползване :beer:
...
Бъркаш Точно за подобни услуги редовно съм използвал кредитни/дебитни карти на други хора. Проблема му е друг и ако пита GoDaddy или прочете общите им условия ще разбере какъв е.
Нима вие никога не сте използвали карти на ваши познати ??