Ми излизат ми някакви неща за Патриаршията и православната църква, надявам се че някой друг ще ни разясни на нас непросветените кви са тези работи, че ги давали като полезни, а иначе не било добре да са такива. Ама теб те мързи повече и от менДа бяхме на мегдана да седна да обясня, ама да ви мързи да потърсите сами информация..
Ми излизат ми някакви неща за Патриаршията и православната църква, надявам се че някой друг ще ни разясни на нас непросветените кви са тези работи, че ги давали като полезни, а иначе не било добре да са такива. Ама теб те мързи повече и от мен
И аз така си мислех, че и като се ползва fetch-a от GWT и се настрои честотата на обхождане, едва ли ще има проблем. Дори с наказан сайт, който има някакви проблеми с индексирането и класирането също, чрез изпращането на заявка за индексиране, си влиза в индекса на секундата като се търси в кавички и по домейн.Индексирането няма общо с линковете, от тях зависи по-скоро класирането. Редовно регистрирам съвсем нови сайтове на нови домейни и като ги добавя в https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url се появяват до няколко минути.
Е, па аз само линк исках - нищо повече. Само знам, че в WP си настройваш дали искаш домейна ти да е с или без WWW, слагат отметката на canonical, добавяш същата версия в GWT, и така бота знае, че искаш да те показва по този начин домейн, а не и двата вида, за да се избегне дублираното съдържание.Най ме мързи да пиша форумни романи, както и да ги чета.
Сайтът е вече в индекса и искам да благодаря на Беджев Стил, който ми помогна много. Въпросният домейн имаше ръчно наказание от Гугъл, което аз не бях забелязал. Пуснах молба за преразглеждане на сайта и учуващо тя бе одобрена само за 1 седмица. Не е индексиран целия сайт, но предполгам, че това ще стане до няколко дни.