Blinky
Owner
Предколедно ще има танц по серп-а.

Някой нещо да е чел из мрежата, като допълнителна информация?
То и това е причина също. Конкуренцията явно не е спала. А как да новокласираните? В смисъл конкуренция, която е била на задни позиции, но с нови оптимизации по сайта? Или нови играчи? Някакви наблюдения? Да се знае каква ще е тенденцията. Защото каквото в този още 2-3 серпа, това ще е масово или в повечето случаи.Изхръвлил ми е сайта на 5та страница от 1-ва.. лошо а не съм направил нищо по тях последните няколко месеца.. :Д
Не се спря този google
Предколедно ще има танц по серп-а.Да видим какво ново са ни подготвили като краен резултат. Иначе е ясно.
Някой нещо да е чел из мрежата, като допълнителна информация?
Май ще чистят най вече по важните и трафико-носещи. Каква изненада.мене ме удари , от 2 страница на 6 страница само 1 ключова дума другите са наред.. но си беше най важната думичка..
точно нещо такова се получаваМай ще чистят най вече по важните и трафико-носещи. Каква изненада.![]()
Аз се надвам да не спира :dСпам профилите, за тях имат грижа самите социални мрежи. За това Гугъл вярва, че всичко, което не е БАН реално е леджит и за това получават такъв ранкинг. За жалост тази дупка още съществува. Но и там скоро ще спре тази стратегия.![]()
Ако е такъв профил, който в добре поддържан, не фейк, заслужава да съществува и да носи ползи. Но иначе си е малко Блек изпълнение, което още минава тук там.Аз се надвам да не спира :d![]()
![]()
не че ползвам много, но има сайтове в които си заслужава профила с линк. Говорим в такива в които можеш да си направиш и хубаво оригинално описание към линка, не само линк в профила.
Не отричам че отива към черното малко. Но да,.... говоря за поддържани профили. Аз си позлвам около 70 процента от профилите за истински нужди и цели, като междувременно и си помагам с тяхАко е такъв профил, който в добре поддържан, не фейк, заслужава да съществува и да носи ползи. Но иначе си е малко Блек изпълнение, което още минава тук там.![]()
Ми..... не да ти кажа, аз ровя за всяко нещо. Наскоро рових по теми за мебели например, сам си правих ремонтите ( с помоща на прияте лмайстор разбира се в съвети и някои неща, които сам нямаше как да направя - мрежи, изолация псотавяне ), някои по колата неща които сметнах че и сам мога да направя ( и така стана ), за бебета ( знаеш защо :d ), фотоволтаични систеим и системи тип off grid - мога да те извадя на 90 процента от "мрежата" ( не говорим за незаконни неща, просто Green tech ). и мнооооооооооооооооооооооооооооооого други :d :d :d. Профилите по автофорумите например, не малко са просто защото съм имал коли от дадената марка и съм се интересувал, чат пат ровя от интерес към марката или спомени или..... така де и по работа също хахахахаА не е ли трудно да държиш толкова много профили да изглеждат уж не толкова фейк? Не че много реални не изглеждат фейк като гледам профилните снимки, някакви общи глупости, които се качват.![]()
Приятелски съвет, смени си начинието от сега или мини някой курс. Следващато което трябва е да си разкараш страницата от сегашния хостинг.. зацепва след 10 секунда .. от там 6 мб никаква идея..Аз се надвам да не спира :d![]()
![]()
не че ползвам много, но има сайтове в които си заслужава профила с линк. Говорим в такива в които можеш да си направиш и хубаво оригинално описание към линка, не само линк в профила.
Неприятелски съвет:Приятелски съвет, смени си начинието от сега или мини някой курс. Следващато което трябва е да си разкараш страницата от сегашния хостинг.. зацепва след 10 секунда .. от там 6 мб никаква идея..