bgtifo Well-Known Member 20 Юли 2016 #41 От: Google не иска да индексира сайта ми, защо? Не съм получил известие по мейл нямам представа защо. Но в GWT е отразено просто не бях проверил, явно съм разсеян нещо.
От: Google не иска да индексира сайта ми, защо? Не съм получил известие по мейл нямам представа защо. Но в GWT е отразено просто не бях проверил, явно съм разсеян нещо.
Беджев Стил Well-Known Member 20 Юли 2016 #42 От: Google не иска да индексира сайта ми, защо? хаха, най вероятно наказанието е на предишния собственик на домейна , и най вероятно затова го е продал тихомълком
От: Google не иска да индексира сайта ми, защо? хаха, най вероятно наказанието е на предишния собственик на домейна , и най вероятно затова го е продал тихомълком
bgtifo Well-Known Member 20 Юли 2016 #43 От: Google не иска да индексира сайта ми, защо? Да наказанието със сигурност е на предишния собственик слава богу, че се оправиха нещата.
От: Google не иска да индексира сайта ми, защо? Да наказанието със сигурност е на предишния собственик слава богу, че се оправиха нещата.