И аз имам толкоз сайта, също МФА, но откакто им наблъсках по 100,000 пейджа да сайт(хоством в Годеди и всички домейни имат еднаква форма, вид, и сочат към една и съща датабаза) вече близо половин година не са ми спирали нито един акаунт, и всичко си бачка добре.....в хостинга съм си направил 6 поддиректории, домейните са на 6 групи, като само думите и изреченията са различни - през 2 седмици домейна от първа директория отива в втора, втория в трета и т.н - така Г си мисли че контента се обновява....текста е от размесени думи, и няма абсолютно никакъв смисъл, изреченията изглеждат абсурдно, но има ефект - при 2-3 думи съм на първа страница при тях.....по тая методика не се разчита на повторни посещения, а на това посетителя да се опита да прочете невъзможния текст, да се зачуди кво става, да цъкне още 1-2 странички да види дали абсурда е в него или сайта, да ми навърти 1-2-3 импресии, да остави впечатление на Г че юзъра стой поне 20 - 30 сек на страницата, тъй като тия неща Г ги отцита желязно, и след като юзъра не може да разбере нищо от написаното, прави в 23% от случайте излизане и затваряне на страницата, или клика на адсенса.......Не знам за някой дали това е ефективно и умно, но аз съм предоволен.....GGG каза:Мене ме баннаха заради 100-на сайта, които направих тип МФА.
Онзи ден ми баннаха акаунт. Не разбах защо, няма и да разбера май, нещо много кофти ми направи впечатление. Значи имах да вземам 854$ за 2 месеца, при бана ги конфискуваха всичките, независимо, че едните бяха от чек, който е вече депозиран за осребряване. Подготвен съм за такива действия от тяхна страна, но ме изненадаха със сторнирането на вече издаден чек.
https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?ci=9009GGG каза:Идентично, само че за пълнеж ползвам и линкове към други сайтове с описания, разбира се нонфолол.
На колко ип-та са ти хостнати, аз съм таргетирал 1000 сайта до 06.2008. При мене кликовете са около 6%, което е доста по-ниско от твойте 23%.
Не съм експериментирал с нещо. Супер дразнещ сайт, с гадни цветове, различни шрифтове, ключови думи. в центъра голямо каре на гугъл с нормален бял фон и черни букви, абе единствения изход от сайта да е гугъл или клоза, но понеже карето е голямо да е по-лесно за натискане.
FERRARIST каза:https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?ci=9009GGG каза:Идентично, само че за пълнеж ползвам и линкове към други сайтове с описания, разбира се нонфолол.
На колко ип-та са ти хостнати, аз съм таргетирал 1000 сайта до 06.2008. При мене кликовете са около 6%, което е доста по-ниско от твойте 23%.
Не съм експериментирал с нещо. Супер дразнещ сайт, с гадни цветове, различни шрифтове, ключови думи. в центъра голямо каре на гугъл с нормален бял фон и черни букви, абе единствения изход от сайта да е гугъл или клоза, но понеже карето е голямо да е по-лесно за натискане.
С делукс плана съм - не знам какво имаш предвид с айпито....
Sobieski каза:160 са много по добре си земи едно пс за 300 лв и си качи сайта
Както се казва - "Имал си бол пари - дал си" :wink:GGG каза:Е ти ме разби с тоя план, взех сървър към суперхостин и плащам по 160 кинта на месец. Ще трябва да преосмисля този разход.
TaloV каза:Нещо ми се струва, че много малко $$ дават за кликовете вече
Това е според думата на която, и заради която е кликнато върху рекламата.....повечето ми сайтове са с музикална насоченост, и цената за клик не е висока, но пък имам няколко сайта за инфо за кредитни карти, банки, заеми и ипотеки - кликовете са по малко, но съм имал понякога за 3 клика 5 долара....TaloV каза:Нещо ми се струва, че много малко $$ дават за кликовете вече
TaloV каза:Нещо ми се струва, че много малко $$ дават за кликовете вече
AxCx каза:TaloV каза:Нещо ми се струва, че много малко $$ дават за кликовете вече
Нова година, нов бюджет. През месец май всичко ще се оправи
И моят дойде днес. :wink:AxCx каза:Снощи си получих чека, може би не ги изпращат всички заедно. А пък за наш'те пощи няма какво да говоря ...
FERRARIST каза:Абе все се каня да питам - от Швеция ли са ви писмата с чековете??????