Проблема е, че като се регистрирах не посочих адреса по лична карта.
...Или трябва да изпия чаша студена вода.
Все пак благодаря за ГРАДИВНИЯ коментар.
И кое беше градивното? Че и тарикат съм бил. Не всеки знае всичко и затова е форума, за да си помагат хората, а не веднага да се хейтфа по default. Не напразно от над 10к посещения на ден пишещите във форума не са повече от 250-300.
Това, че сте допуснали грешка - няма как да го отречете, факт е.
Е, поради една или друга причина преди си се правил на тарикатче, плащаш си дяволията.
Да, от опит знам, че може.Да използвам темата и да попитам. Възможно ли е да се поставят реклами в един сайт от два акаунта? Т.е Ако един сайт има няколко собственици може ли всеки един да слага реклами в сайта?
Добре, кажи как стигна до този гениален извод? Ако това не е хейт по дефолт ...
Проблема е, че като се регистрирах не посочих адреса по лична карта.
Благодаря за отговора.Да, от опит знам, че може.
Пак преглдах условията, не пише нищо изрично за адреса. Ще кажеш, че се подразбира, ОК съгласен съм.Доколкото знам, трябва да посочиш точни имена и адрес по документи, за да могат да ти изпращат пари, това го пише в условията им.
Едно е да не си го направил защото си не знаел, друго да си се опитвал да ментиш отваряйки 10 акаунта. Вярно е, че не знанието не те оневинява, но затова е форума, за да си помагат хората, а не по дефолт да се хейтва.Щом не си го направил - значи си се правил на тарикатче.
Ще те помоля да не ми отговаряш, за да не оспамим темата повече.
Всичко е полезно и градивно. Това, че сте допуснали грешка - няма как да го отречете, факт е.
А аз пиша от моята гледна точка. И аз като теб и като всички други не знаех. И търсех информация, учех се. Питах, никой не казваше, и за това още повече търсех сам информация. И сега знам и мога!
Щом аз мога, значи и другите могат!
Айде сега никой не казвал... Тука си говорим за адсенс още от 2008-ма, че и от по рано...
Може да е така, но аз намерих този форум в последствие. Не съм питал тук и за това не ми се иска да обиждам никого от тук, като казвам, че съм питал и никой не е казвал. Имах предвид моето обкръжение и хората до които имах досег.
В интерес на истината тука бяхме малко тези дето се занимавахме с адсенс по него време. Тука се говореше главно за афилейт. Блинки и Кул точно щяха да направят първия милион и гогле бастисаха генбъкс и се разминаха