Vencislav Kalchev
New Member
От: Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама
Много са строги правилана на адсенсе
Много са строги правилана на адсенсе
Нормално...ако знаеш и колко има, които злоупотребяват и със сегашните. Няма как, хората дават възможност да правиш пари с тяхната система, естествено искат всичко да е читаво. Все пак те отговарят пред рекламодателите си с качеството, което предоставят. Някои неща идвам малко в повече, но това е. Както е във всяка игра - ако искаш да играеш, спазваш правилата. Ако не, чупка.Много са строги правилана на адсенсе
дори да се печели 2 пъти по-малко но да не бавнат за щяло и нещяло.....
На 100 % може би не, но имат правило да не слагаш реклами на copyrighted/dublicated content.За 2ри път ми банват акаунт от адсенс....... трябва ли съдържанието да ми е на 100% уникално ?
Да успях да си прибера парите за 2 месеца. Възможно ли е да се ме баннали защото сам влизал от същия лаптоп с който влизах и в стария баннат акаунт ?
Не,друг беше интернета...... мисля че е заради копи пейст съдържанието което беше около 90%
Не виждам как Google ще ти види MAC адреса.
Бих препоръчал и нов Browser, за по сигурно.Сменяваш ip--то взимаш флашка на Мтели можеш същата да я ползваш за регистрация в adsense защото има номер. Също така ти е достатъчно да смениш профила в компа правиш нов акаунт. За хора имаш брат, сестра, майка баща и тн. Единствените важни условия.
1. Друго ip
2. Друг сайт
3. Друго име
4. Друг акаунт в компютъра
5. Друг адрес на доставка на писмото
Това са 5- те най важни правила!
Аз работя по този начин и съм доволен
Мога да кача скриншотове. Средното продължителност на един акаунт против правилата е от 4 до 6 месеца.
Браузера се сменява със новият акуаунт на компютъра като направиш нов юзер. аз генерирам по 2-3к дневно посетители. Другото е въпрос на разбирателство и теми.
Но все пак 2-3к дневно посетители са си добре, предполагам 15 до 30 евро на ден в зависимост от трафика ти, т.е. 900 до 1800лв на месец.