tedkata_m
Well-Known Member
Колега, как да ти помогнем, ти не даваш никакво инфо. Да не си бот?Защо никой не желае да помогне?!
Колега, как да ти помогнем, ти не даваш никакво инфо. Да не си бот?Защо никой не желае да помогне?!
Бота не пише втори пътКолега, как да ти помогнем, ти не даваш никакво инфо. Да не си бот?
Най-вероятно имаш проблем с ads.txt файла, поне при мен на 1 сайт ми даваше, че липсва и спряха рекламите, но файла си е там и сега пак са ги пусналиОт 6 дена на сайта ми Zarata.info приходите ми от реклама са 0.00 като трафикът ми е същият даже малко по-голям. Някякви идеи? Благодаря предварително.
Махни опцията да се отказватАз мисля да се отказвам от адсенс, тъй като много от потребителите ми не разрешават бисквитките и рекламите се скриват... При мен спадът е от там.. лошото е, че качествени алтернативи няма..
и рязко ще му намалеят посещенията! Познай дали влизам в News.bg точно поради тази причина независимо , че е добра медия и още куп сайтове на които съм блокирал рекламите в операта.Махни опцията да се отказват
По принцип е така, но пак ще има повече приходи, отколкото без бисквиткитеи рязко ще му намалеят посещенията! Познай дали влизам в News.bg точно поради тази причина независимо , че е добра медия и още куп сайтове на които съм блокирал рекламите в операта.
аз очаквам скоро да се появи и подобна ботнет мрежа за посещения на сайтове и генериране на адсенс посещения На едно място го правят и генерират по над милион посещения дневноПо принцип е така, но пак ще има повече приходи, отколкото без бисквитките
То на никой не са му приятни... И аз искам да ги няма, ама нали сме европейциКолко псуване ядем заради бисквитките...
Я кажи като почна и ти да слагаш линк в 1-ви коментар, по-добре ли е като трафик?То на никой не са му приятни... И аз искам да ги няма, ама нали сме европейци
Като цяло да, но пак не е каквото беше Макс 50к посещенияЯ кажи като почна и ти да слагаш линк в 1-ви коментар, по-добре ли е като трафик?
Според мен в коментар е най-добре.Я да кажат сега опитните тук. Кое се клика повече:
- линкът да е в поста около текст;
- линкът да е самия пост - само шерване на линка;
- линкът да е в първия коментар.
Виждал съм да сработва добре в кампании, където изливат малък текст с иконките, булети и най-отдолу линка, а картинката е дизайнерска, доста къстам за самата кампания.Според мен в коментар е най-добре.
Точно. Всичко зависи каква ще е картинката, хората на това кълватВиждал съм да сработва добре в кампании, където изливат малък текст с иконките, булети и най-отдолу линка, а картинката е дизайнерска, доста къстам за самата кампания.
Да. Нормално. Все пак си в социална медия и хората нямат време и желание да четат. Не си в Уикипедия. И първосигнално, ако картинката хване окото, и е доста уцелила потребителя по интерес, вече се зачитат. Ако и това му допадне - клика.Точно. Всичко зависи каква ще е картинката, хората на това кълват