Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама

Колега, как да ти помогнем, ти не даваш никакво инфо. Да не си бот?
Бота не пише втори път 😁

При мен е нормално за това което предоставям като трафик - аудитория.

От 6 дена на сайта ми Zarata.info приходите ми от реклама са 0.00 като трафикът ми е същият даже малко по-голям. Някякви идеи? Благодаря предварително.

От 6 дена на сайта ми Zarata.info приходите ми от реклама са 0.00 като трафикът ми е същият даже малко по-голям. Някякви идеи? Благодаря предварително.
Най-вероятно имаш проблем с ads.txt файла, поне при мен на 1 сайт ми даваше, че липсва и спряха рекламите, но файла си е там и сега пак са ги пуснали 😄

Аз мисля да се отказвам от адсенс, тъй като много от потребителите ми не разрешават бисквитките и рекламите се скриват... При мен спадът е от там.. лошото е, че качествени алтернативи няма..

Аз мисля да се отказвам от адсенс, тъй като много от потребителите ми не разрешават бисквитките и рекламите се скриват... При мен спадът е от там.. лошото е, че качествени алтернативи няма..
Махни опцията да се отказват :)

Махни опцията да се отказват :)
и рязко ще му намалеят посещенията! Познай дали влизам в News.bg точно поради тази причина независимо , че е добра медия и още куп сайтове на които съм блокирал рекламите в операта.

и рязко ще му намалеят посещенията! Познай дали влизам в News.bg точно поради тази причина независимо , че е добра медия и още куп сайтове на които съм блокирал рекламите в операта.
По принцип е така, но пак ще има повече приходи, отколкото без бисквитките :)

По принцип е така, но пак ще има повече приходи, отколкото без бисквитките :)
аз очаквам скоро да се появи и подобна ботнет мрежа за посещения на сайтове и генериране на адсенс посещения :-) На едно място го правят и генерират по над милион посещения дневно

Колко псуване ядем заради бисквитките...
То на никой не са му приятни... И аз искам да ги няма, ама нали сме европейци 😄

Я кажи като почна и ти да слагаш линк в 1-ви коментар, по-добре ли е като трафик?
Като цяло да, но пак не е каквото беше :) Макс 50к посещения

Я да кажат сега опитните тук. Кое се клика повече:

- линкът да е в поста около текст;
- линкът да е самия пост - само шерване на линка;
- линкът да е в първия коментар.

Я да кажат сега опитните тук. Кое се клика повече:

- линкът да е в поста около текст;
- линкът да е самия пост - само шерване на линка;
- линкът да е в първия коментар.
Според мен в коментар е най-добре.

Виждал съм да сработва добре в кампании, където изливат малък текст с иконките, булети и най-отдолу линка, а картинката е дизайнерска, доста къстам за самата кампания.
Точно. Всичко зависи каква ще е картинката, хората на това кълват 😄

Точно. Всичко зависи каква ще е картинката, хората на това кълват 😄
Да. Нормално. Все пак си в социална медия и хората нямат време и желание да четат. Не си в Уикипедия. И първосигнално, ако картинката хване окото, и е доста уцелила потребителя по интерес, вече се зачитат. Ако и това му допадне - клика. ;)

Горе