Здравейте. Никъде не можах да намеря за гуугъл адсенс и затова отварям тази тема. Значи повечето от вас сигурно я знаят, но на тези които не знаят ще обясня. Примерно имате блог, сайт или форум тогава можете да изкарвате по някой лев като поставяте реклами в сайта си. Когато някой посетител щракне на реклама тогава вие получавате пари взависимост от съдържанието на сайта/блог/форум и от рекламата. На мен ми се е случвало да получа 0.10$ от реклама, но ми се е случвало и да спечеля 0.20$ от реклама. Единственото, което не трябва да правите е да не цъкате вие на рекламите си или да карате някой да ви цъка постоянно (може, но трябва да е с нереално ip и всеки ден когато цъка на рекламите ви трябва да си сменя ip-то). Рекламите изглеждат по този начин както в блога ми отдясната страна (блога ми е написан като сайт в профила ми). Ако имате въпроси питайте аз ще отговарям, но това наистина си струва - 2 евро за 3 дена направих при положение, че посетителите на сайта ми са много малко (2-3 човека). Струва си ако направите сайт, който да бъде посещаван от 100-200 човека на ден, нали? Това е от мен приятен и доходоносен ден на всички
P.S. - Извинявам се, че не погледнах в търсачката на форума за Адсенс - сега видях че има друга подобна тема и ако искат модераторите да ми изтрият темата
P.S. - Извинявам се, че не погледнах в търсачката на форума за Адсенс - сега видях че има друга подобна тема и ако искат модераторите да ми изтрият темата
Последно редактирано: