Значи ще се видим с теб. Супер, има едно готино кафе навътре в парка там, както и храната в Токуда е много година, ако става дума за обяд и пиене на кафе.И аз ще ходя
Здравейте,
Благодарим Ви за желанието Ви за участие в Google Engage Ден!
Очакваме с нетърпение да се видим на 27-и септември (четвъртък)! Моля, обърнете внимание, че регистрацията за събитието започва в 09.00 ч. За Ваше удобство в Rainbow Plaza има осигурена безплатна Wi-Fi мрежа, така че да можете да бъдете във връзка с офиса си.
Повече информация за Google Engage Ден и как да стигнете до Rainbow Plaza можете да намерите на: www.googleengageday.bg
Моля, уведомете ни, ако поради някаква причина не можете да присъствате на Google Engage Ден.
Ако имате някакви въпроси или коментари, моля, свържете се с нас, като отговорите на този имейл.
С най-добри пожелания,
Екипът на Google Engage за България
Кофти, на мен ми е малко далеч и не ми се пътува, иначе бих вкарал някой уж към фирмата
Принципно, може би е възможно - трябва да им пусна, че ще ходя и така.
Ама малко кофти, защото дефакто ще представляваш мен и от една страна не ми се вижда много умно
Беше хубав ивента. И доста силно се представиха тук...всичко беше на ниво и определено накараха хората да се чувстват комфортно както в залата, така и около нея. Както казах - Google си е Google. Няма просто други коментари. На мен най-много ми допадна идеята, че събраха голяма част, но със сигурност не всички, от бранша. Видях се с много хора, някои виждам често, други от доста години насам не бях. Абе емоцията си я имаше. И вярвам, че всеки присъствал там ще го отрази това.Дайте мнение за старта на Google Engage for Agencies в БГ. Аз участвах в пилотния проект в САЩ и ми е любопитно какво предлагат и с какво зарибяват в Европа.