Blinky
Owner
Здравейте, не случайно поставям темата в тази секция - Web Analytics and Conversion Improvement, защото това би допринесло не само за конверсията на всеки бизнес, но и за доброто позициониране в продуктите на Google. Става дума за Google Maps | Business Photos, като слогънът им е Attract more customers with Business Photos .
Ето и линк към тази услуга: http://maps.google.com/help/maps/businessphotos/
Ако сме го обсъждали и преди, ще се ми е приятно да ми пуснете линка, но не я намерих. Идеята е проста - дадена агенция, като в списъка са определени държави и агенции от там, прави снимки на бизнеса ви, като по този начин присъства както при вас, така и в Google Maps Business Photos.
Според процедурата, стъпките са 3:
1. Селектирате си агенция, която е сертифицирана от Google.
2. Тази агенция ще заснеме снимки, които ще са с много добро качество.
3. Чакате и след няколко дни галерията ще се появи в Google Maps, Google+ Local и сърч резултатите.
Защо е нужно ли? Повишаване на конверсията и популяризация на бизнеса, особено ако си хубав офис, който може да клоузне клиента.
Някой има ли информация около това или кога да го очакваме тук? Ще е интересно за всеки, поне така мисля.
Ето и линк към тази услуга: http://maps.google.com/help/maps/businessphotos/
Ако сме го обсъждали и преди, ще се ми е приятно да ми пуснете линка, но не я намерих. Идеята е проста - дадена агенция, като в списъка са определени държави и агенции от там, прави снимки на бизнеса ви, като по този начин присъства както при вас, така и в Google Maps Business Photos.
Според процедурата, стъпките са 3:
1. Селектирате си агенция, която е сертифицирана от Google.
2. Тази агенция ще заснеме снимки, които ще са с много добро качество.
3. Чакате и след няколко дни галерията ще се появи в Google Maps, Google+ Local и сърч резултатите.
Защо е нужно ли? Повишаване на конверсията и популяризация на бизнеса, особено ако си хубав офис, който може да клоузне клиента.
Някой има ли информация около това или кога да го очакваме тук? Ще е интересно за всеки, поне така мисля.