zoomaniak
Well-Known Member
Миля, че темата е за тука - ама ако бъркам нека се премести.
Странното на живота е, че живеем в един кръговрат. Повечето от вас си мислят, че цял живот ще живеят един и същ живот. Други от вас наистина така живеят. Ние хората, които живеем в Интернет и работим в Интернет вярваме в Еволюцията. Нищо не умира, всичко се преражда в нещо по-добро и по-практично за вас хората.
Нищо не умира, всичко се преражда
Едно от преражданията, които се надявам да се развиват много правилно и във все по-качествена посока е проекта inoreader.com
За него мога да пиша много - адски много, но имам малко време свободно адски малко време. Днес е Неделя и намерих време, повечето хора в Интернет казват, че времето е пари. А аз казвам времето е възможност за Еволюция.
Ако знаете какво е RSS значи ползвате абонамент по някакъв начин. Много неща ползвате в интернет, но много малко от тях наистина заслужават да им се доверите. Представети си поток от информация - река от информация, която тече по стотици RSS канали към вас. Inoreader.com ви дава една уникална възможност да контролирате този поток от информация, да го ползвате по-лесен и достъпен начин, да ви е в ежедневна помощ. Но как става това нещо!
Inoreader.com има десетки глезотии и хубави функции. То самият аз не ползвам всичко на макс - няма време. Аз просто в Inoreader.com намерих това, което ми трябваше и това, което дори в Google Reader винаги съм търсел, но не съм намирал.
Естествено аз съм им писал какво искам и си го чакам
Google Reader имаше социален сърч като: Twitter / Youtube и др., направят ли нашите момчета и това в близките 2-5 години ще им се изкефя още повече.
Накрая ще кажа, че ако знаете какво е КЛЮЧОВА ДУМА за следене в интернет ще разберете една от великите ползи на Inoreader.com
Полезен ресурс за Inoreader.com:
Успехи.
Странното на живота е, че живеем в един кръговрат. Повечето от вас си мислят, че цял живот ще живеят един и същ живот. Други от вас наистина така живеят. Ние хората, които живеем в Интернет и работим в Интернет вярваме в Еволюцията. Нищо не умира, всичко се преражда в нещо по-добро и по-практично за вас хората.
Нищо не умира, всичко се преражда
Едно от преражданията, които се надявам да се развиват много правилно и във все по-качествена посока е проекта inoreader.com
За него мога да пиша много - адски много, но имам малко време свободно адски малко време. Днес е Неделя и намерих време, повечето хора в Интернет казват, че времето е пари. А аз казвам времето е възможност за Еволюция.
Времето е възможност за Еволюция
Ако знаете какво е RSS значи ползвате абонамент по някакъв начин. Много неща ползвате в интернет, но много малко от тях наистина заслужават да им се доверите. Представети си поток от информация - река от информация, която тече по стотици RSS канали към вас. Inoreader.com ви дава една уникална възможност да контролирате този поток от информация, да го ползвате по-лесен и достъпен начин, да ви е в ежедневна помощ. Но как става това нещо!
Inoreader.com има десетки глезотии и хубави функции. То самият аз не ползвам всичко на макс - няма време. Аз просто в Inoreader.com намерих това, което ми трябваше и това, което дори в Google Reader винаги съм търсел, но не съм намирал.
- Не ме е страх от потока информация
- Не ми губи вече така времето както в миналото
- Мога да прегледам за един работен ден над 100 000 линка и дори не ги виждам с очи
- Автоматизирано е всичко
- Екип и съпорт 24/7/365 - Неделята е за децата
- Най-важните неща директно отиват на пощата ми
- Споделянето през Inoreader.com е повече от нормално и качествено
- Inoreader.com се ползва много и от USA-UK потребители
- Inoreader.com е Made in BG, което адски ме кефи!!!
- Inoreader.com е достъпен и през Таблети и Мобилни устройства
Какво повече да искам от 10 точки
Естествено аз съм им писал какво искам и си го чакам

Накрая ще кажа, че ако знаете какво е КЛЮЧОВА ДУМА за следене в интернет ще разберете една от великите ползи на Inoreader.com
Полезен ресурс за Inoreader.com:
- Официален сайт: Inoreader.com скоро очаквайте редизайн
- Бета версия: beta.inoreader.com
- Chrome Web Store - InoReader Notifier
- InoReader - RSS & News Reader - Android Apps on Google Play
- InoReader (InoReader) on Twitter
- InoReader RSS Reader Extension :: Добавки за Firefox
- Inoreader | Facebook
- Търсете по: Google.com/Inoreader и ще намерите още много готини неща за този проект
- Google.com/image
- Прочетете и в yovko.net - Опитайте Inoreader
Успехи.