Мдам герила маркетинга е от малко по спорните техники но не непремено непочтена.
Може да си изцяло от светлата страна на силата или от тъмната както прави гн Апостолов (не му уобрявам техниките не мога да отрека че работят но все пак продажбите в нета не се правят само с такива техники другите също работят) - очаквам коментар от него по темата
DeyanMarkovski също е герила (незнам дали го прави нарочно или не но все пак е такъв ): Пуска теми в които се самоиронизира .... (Вижте ни колко сме жалки; Да пукна дано Пак се прецаках и тнт) Тои има лек навик да спами темите на другите но тук си го търпим и ще си го търпим ако не прекалява
Ако си оправи и дизаина на саитовете туковиж приходите му се увеличили....
Освен тях тези които сме от светата страна на силата и се навъртаме наоколо сме: Аз, фколор, индарт и още поне няколко души които ползват такива техники за чуждестраннние си сайтове но не го показват в форума
(Ако някои се чуства пропуснат или непсраведливо добавен да ми пише за корекция)
или казано с две думи да си Web Guerrilla - означава да си особена порода webmаster... (това го чух по уебмстър радио и ми хареса като реплика)
...........................
@ilianskim Това че си развиваш сайта от към функционалност в дългосрочен план със сигурност ще даде положителен резултат