5374 клика ако бяха върху адсенс и ги сложим средно по 6 стотинки =
5374 лв Х 0,06 ст = 322.5 лв
Излиза, че все едно си имал Гугълска реклама, а не че си продавал стоки и почивки
grabo може ли за фейсбук група?
Вчера и днес си направих един тест: Скъсявам през goo.gl афф линк, шервам и гледам статистиките. Според тези на goo.gl има 19 клика, а според грабо е 1...Доста фрапираща разлика за да мога да си направя каквото и да е заключение, освен ако аз нещо не проспивам относно маркирането на клиент и отчитане на кликовете по линк... Предположения или идеи?!
колко живот има бисквитката на Grabo ... т.е колко време след това ти се водят продажбите
Вчера и днес си направих един тест: Скъсявам през goo.gl афф линк, шервам и гледам статистиките. Според тези на goo.gl има 19 клика, а според грабо е 1...Доста фрапираща разлика за да мога да си направя каквото и да е заключение, освен ако аз нещо не проспивам относно маркирането на клиент и отчитане на кликовете по линк... Предположения или идеи?!
Според тиксо имам 800 посещения, 4 000 импресии (горе-долу - закръглям).
Според грабо имам 18 клика, 1 700 банер импресии, 0 продажби.
Логично ли е? Да нямам нито една продажба? Освен това е странно, че имам толкова импресии, при положение, че банера се появява на всички страници.
Същото и при мен. Интересното е, че пуснах 2 банера на онфайър срещу 6 на грабо. Двата имат за 2 дни 9 клика, на грабо както казах по-горе само 1 по тяхната система, а според goo.gl са 19 клика...
Аз мисля сега да посменя банерите да видим какво ще покажат другите системи... ей така за експеримента.