Казвам това с приятелски чуства . Това което е направил zeal0t за CareTV според мен може да стане за лого стига да се пообработи малко и да го направи да е векторно. Иначе е симпаточно ,но става за "шапка" или както сте свикнало да ги срещате по форумите header на уеб сайта. Пасва си добре на уеб сайта , за който го е направил , ако целта е да се използва само за това , той си е свършил работата добре . Проблема е че логото трябва да се озползва за много различни работи като за печати , визитки , дрехи ( не винаги ) , химикалки , ключодържатели , формуляри и др... Може да не не съм се сетил за всички , но това е общо взето и така ... Логото не винаги се използва цветно , така че и това трябва да се съобрази при неговата изработка. Има много елементи и детайли , които също трябва да се прегледат преди да се седне пред компютъра и да се започни работа по него. А най-смешното е когато някой ми каже изработвам лого на Photoshop. Adobe са се погрижили за създаването на Illistrator , защо използвате Photoshop за изработка на лого ? Нало знаете , че ако го оголемите малко и айде отиди му качеството , ще стане едно никво... Ще спръ до тук , това е главното , отгоре отгоре ... Но ще трябва да си чупа ръцете да пиша ... И повтарям , за да не ме разберете погрешно - Zealot си е свършил работата , ако целта е да се използва само за сайта или баннери , но трудно направеното от него лого ще може да замести професионално направено лого . Zealota е добър , но трябва да се учи още , като всички нас. Моя съвет е да започнеш работа с Illustrator или CorelDraw. Късмет!