Пич ти наистина ли изкарваш пари от тези неща, които правиш? Не се заяждам просто ми е интересно как навиваш хората да ти дават пари за тая работа. Сигурно умееш много добре да убеждаваш, щ'ото като ти гледам проектите (особенно логата) направо тръпки ме побиват. Ама не се обиждай, продължавай все така. Успех
Пич ти наистина ли изкарваш пари от тези неща, които правиш? Не се заяждам просто ми е интересно как навиваш хората да ти дават пари за тая работа. Сигурно умееш много добре да убеждаваш, щ'ото като ти гледам проектите (особенно логата) направо тръпки ме побиват. Ама не се обиждай, продължавай все така. Успех
Ъм..
Чудесен първи пост, от твоя страна..Добре дошъл във форума :wink:
Ъм (2)
Ами виж..
Обичам критиката, защото ме стимулира да се развивам, така че определено не ти се сърдя А колкото до самите проекти - заплащането винаги става след като клиента е доволен и проекта е завършен. Така, че.. нямам какво друго да ти кажа, дано ти имаш по-добър вкус, идей и талант.
Еми, това са едни от най-добрите работи, който съм виждал във форума, че има и по-готини, естествено.. винаги ще има някой по-..
Виж извинявай, че ще те разочаровам ама този форум е далеч от света на графичния дизайн. Той и за съвсем друго е предназначен разбира се.Поразгледай малко в нета ш'е ме рзбереш за какаво ти приказвам.
Ама естествено, той форума не е специализиран в тази насока, както спомена. За нуждите на съфорумците изложеното тук е повече от задоволително, докато разбира се не се появи някой по-добър .